Logomain

Új helyen a VÁTI Dokumentációs Központja

By Kovács Dániel 2010. július 27. 15:03

szerk at hg dot hu

Bő egy hete minden érdeklődő számára megnyitotta kapuit a VÁTI Nonprofit Kft. Dokumentációs Központ megújult szolgáltató centruma. A XXI. századot idéző ügyféltérben az urbanisztikai szakkönyvtár mellett elérhetőek többek között a településrendezési tervek, az építési, műszaki tervdokumentációk, valamint a területfejlesztési koncepciók. A dokumentumokhoz kapcsolódó szolgáltatások mellett kiállítások, díjátadók, szakmai rendezvények (Központi Építészeti-Műszaki Tervtanács) és tanfolyamok (TeIR Területfejlesztési és Területrendezési Információs Rendszer) színtere lesz az új Központ.

Egy hete minden érdeklődő számára megnyitotta kapuit a VÁTI Nonprofit Kft. Dokumentációs Központ megújult szolgáltató centruma. A XXI. századot idéző ügyféltérben az urbanisztikai szakkönyvtár mellett elérhetőek többek között a településrendezési tervek, az építési, műszaki tervdokumentációk, valamint a területfejlesztési koncepciók. A dokumentumokhoz kapcsolódó szolgáltatások mellett kiállítások, díjátadók, szakmai rendezvények (Központi Építészeti-Műszaki Tervtanács) és tanfolyamok (TeIR Területfejlesztési és Területrendezési Információs Rendszer) színtere lesz az új Központ.

Dok_kozpont220130603-19838-dnp4bt.gallery

A Budapest XI. kerület, Budafoki út 59. címen található néhai dohánygyári raktárépület, az Építésügyi Célelőirányzat támogatásából mintegy 60 millió forint összértékű fejlesztéssel olyan szolgáltató centrummá alakult, amely a működési területeit érintő naprakész és pontos információkat egy helyen, rövid határidőkkel biztosítja ügyfeleinek.

Egyablakos ügyintézés keretében az érdeklődők gördülékenyebben férhetnek hozzá az építési-műszaki tervdokumentációkhoz, szakvéleményekhez, területfejlesztési koncepciókhoz, településrendezési eszközökhöz, illetve az Építési Geotechnikai Adattárhoz.

A dokumentációs központ munkatársai különböző szolgáltatássokkal állnak a szakmai és lakossági ügyfelek rendelkezésére, mint:
• helyszíni betekintés a dokumentációkba,
• kiegészítő információk beszerzése,
• a tervtári és könyvtári anyagból digitális, valamint papír alapú másolatszolgáltatás, információs csomagok, szemletanulmányok készítése.

Az elektronikus katalógus a következő honlapokról érhető el: www.e-epites.hu, www.terport.hu

Az új ügyfélfogadó tér előnye, hogy a Dokumentációs Központ gyűjteményében fellelhető könyvek, folyóiratok, területfejlesztési, kutatási dokumentumok ezentúl mind egy helyen megtekinthetőek, így nem kell többé a várost járnia az információra éhes közönségnek.

A korábbinál hosszabb nyitva tartással (hétfőtől csütörtökig 9:00-17:00 óráig) várják látogatóikat! Az ügyfélszolgálatukon szakértő segít mindazoknak, akik szolgáltatásaikat igénybe szeretnék venni.

építészet, magyar építészet, 11. kerület, váti, építésügyi dokumentáció Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317