Logomain

Közösségi bolhapiac nyerte az idei Urbitális fődíját

By Kovács Dániel 2010. június 7. 13:08

szerk at hg dot hu

Koncerttel és díjátadó ünnepséggel ért véget az idei Urbitális Majális. A harmadik alkalommal megrendezett "nagyvárosfesztivál" fődíját a Medence Csoport nyerte el közösségi bolhapiac programjával. Átadták a budapesti kirakatverseny díjait is.

Koncerttel és díjátadó ünnepséggel ért véget az idei Urbitális Majális. A harmadik alkalommal megrendezett "nagyvárosfesztivál" fődíját a Medence Csoport nyerte el közösségi bolhapiac programjával. Átadták a budapesti kirakatverseny díjait is.

Urbitalis_masodik20130602-27858-120wzz2.gallery

A hétvégén véget vért a harmadik alkalommal megrendezett Urbitális Majális. A civil szervezetek által rendezett több mint 100 rendezvényre több tízezer érdeklődő volt kíváncsi Budapesten az elmúlt egy hónapban - az esős idő ellenére.

A pénteki díjkiosztón a Medence Csoport kapta az Urbitális Fődíját "Nyitott Udvar" nevű programjáért, melynek célja, hogy egy-egy városi bérház udvarán közösségi bolhapiac keretében keressenek gazdát a pincékben, padlásokon vagy épp a lakásokban porosodó, mások számára hasznosítható lim-lomok. Az Urbitális további díjazottai között szerepelnek családi kalandtúrát szervező civilek (TermészetBarát OrszágJáró Közhasznú Egyesület) és a Vízi Majális szervezői (Budapest Evezős Egyesület). Az idei Urbitális programját összeállító Katlan Csoport különdíját a Mosolykommandó performance társulata kapta (VAN Csoportosulás). Az Urbitális Főutca elnevezésű vándordíját a JAM Táncműhely „Zene körútja” programjának ítélték oda.

Az Urbitális fődíja mellett a „Budapest Kirakat” ötletpályázat és a Rákóczi úti Kirakat-szépségverseny győzteseit is díjazta a Studio Metropolitana Városfejlesztő Műhely. A Budapest Kirakat két díját az1sima1fordított műhely SzemPontok című alkotása, valamint Papp Szilvia Közlekedési dugó című munkája kapta, amelyek méltán nyerték el a nagyközönség mellett a szakma elismerését is. A Rákóczi Kirakatverseny közönségdíját az Auguszt Cukrászda kirakata érdemelte ki, míg a szakmai zsűri a fődíjat a Mono Fashion kirakatának ítélte oda.

budapest, program, köztér, medence csoport, urbitális majális Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317