Logomain

Elkészült a Budapest Bank új székháza

By Kovács Dániel 2010. május 27. 13:20

szerk at hg dot hu

Új, saját igényeinek megfelelő székházba költöznek a Budapest Bank és leányvállalatai 2010 nyarától. A Váci úti irodafolyosó GTC Metro irodaháza, nem messze az Újpest-Városkapu metrómegállótól közel 17 ezer négyzetméteren 1200 munkatársnak ad majd helyet.

Új, saját igényeinek megfelelő székházba költöznek a Budapest Bank és leányvállalatai 2010 nyarától. A Váci úti irodafolyosó GTC Metro irodaháza, nem messze az Újpest-Városkapu metrómegállótól közel 17 ezer négyzetméteren 1200 munkatársnak ad majd helyet.

Bb_uj_szekhaz_120130602-27858-1uzwoc3.gallery

A bank korábbi bérleti szerződése idén lejár, és az irodabérleti piacon tapasztalható kedvező tendenciák eredményeként előnyösebb feltételekkel, a jelenleginél korszerűbb körülmények között folytathatja működését az új székházban – áll a sajtóközleményben. A GTC Metro a jövőben a Budapest Bank mellett a Budapest Alapkezelő Zrt., a Budapest Flotta Zrt., a Budapest Autófinanszírozási Zrt. és a Budapest Lízing Zrt. székhelyeként szolgál, és természetesen bankfiók is nyílik az épületben.

Az irodaház „built-to-suit” beruházásként épült, azaz a belső kialakítás a fejlesztővel történő folyamatos egyeztetés eredményeként született meg. A bank az új székház kiválasztása során hangsúlyt fektetett az optimális elhelyezkedésre, így az irodaház mind az autóval, mind a tömegközlekedéssel érkezők számára könnyen megközelíthető. A választási szempontok között emellett kiemelten szerepelt a kedvező munkakörnyezet kialakítása nyitott terű irodák, napfényes terek kiépítésével. Az új irodaház a környezettudatos szempontoknak is megfelel: az IT terem többlethőt hasznosító hőszivattyús klímaberendezése, illetve a világítást és legkondicionálást szabályozó központi automatika hozzájárul az energia- és vízfelhasználás csökkentéséhez.

Az épület különlegességét jelenti a homlokzat cor-ten acéllal burkolt felülete. A rozsdás fém kellemes, meleg hatását vízzöld panelek egészítik ki. Az irodaházat Tima Zoltán (KÖZTI) tervezte, akinek korábbi referenciái között a Dorottya Udvar Irodaház vagy a Riverloft is szerepel.

építészet, irodaház, magyar építészet, budapest, váci út, 13. kerület, közti, tima zoltán Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317