Logomain

Új opera és balettszínház Szentpétervárott

By Ongrádi Melinda 2009. augusztus 15. 20:00

szerk at hg dot hu

Kanadai iroda, a Diamond + Schmitt Archietcts tervezi az új szentpétervári Marinszkij színházat. A 2000 néző befogadására alkalmas épület a tervek szerint 2011-re készül majd el, a beruházás költségvetése közel 3 millió euró. Az új épület egyrészt a régi Marinszkij színház és a szintén új építésű, 1200 főt befogadó, 2007-ben átadott Marinszkij koncertterem mellett épül fel.

Kanadai iroda, a Diamond + Schmitt Archietcts tervezi az új szentpétervári Marinszkij opera és balettszínházat. A 2000 néző befogadására alkalmas épület a tervek szerint 2011-re készül majd el, a beruházás költségvetése közel 3 millió euró. Az új épület egyrészt a régi Marinszkij színház és a szintén új építésű, 1200 főt befogadó, 2007-ben átadott Marinszkij koncertterem mellett épül fel.

Marinszkij20130602-27858-1u4cuhh.gallery

Szentpétervár historikus városrészének arculata meglehetősen egységes: a 3-5 szintes téglaépítésű, masszív, általában fémfedéssel ellátott városi házak inspirálták az új színházépületet is, így az épület szervesen illeszkedik környezetébe. A tető kialakítása és egy előtetőnek szánt üvegbaldachin ad kontrasztot a hagyományos formáknak, és teszi friss, lendületesen mai megjelenésűvé az új színházépületet.

építészet, színház, szentpétervár, középület, marinszkij oprea és balettszínház, diamond + schmitt architects Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317