Logomain

A Corvin Sétányra költözik a Népszabadság tulajdonosa

By Kovács Dániel 2009. április 15. 16:53

szerk at hg dot hu

A Ringier Kiadó 2009 végén költözik a Corvin Sétány második irodaépületébe, a Corvin Irodák II.-be. Magyarország egyik legnagyobb lapkiadója, a Népszabadság többségi tulajdonosa több mint 6.500 négyzetméterre írt alá bérleti szerződést, amellyel az új irodaépület egyik önálló tornyában alakítja ki új cégközpontját. <br/>

A Ringier Kiadó 2009 végén költözik a Corvin Sétány második irodaépületébe, a Corvin Irodák II.-be. Magyarország egyik legnagyobb lapkiadója, a Népszabadság többségi tulajdonosa több mint 6.500 négyzetméterre írt alá bérleti szerződést, amellyel az új irodaépület egyik önálló tornyában alakítja ki új cégközpontját.

Corvin20130601-27858-184ieqf.gallery

A Ringier a XIV. kerületi Szugló utcából költözik a Corvin Sétányra. A tranzakció a CB Richard Ellis kizárólagos bérlőképviseleti szolgáltatásának igénybevételével jött létre, amely során a CBRE feladata a cégcsoport új székházának kiválasztása volt a költséghatékonyság, az optimális terület-kihasználás és az ideális munkakörnyezet szempontjainak figyelembevételével. A CBRE, miután elkészítette az ingatlanpiac átfogó, célirányos elemzését, részt vett a vállalat teljes humánerőforrás-átvilágításában: például az alkalmazottak munkába járási szokásait tekintetbe véve segített a kívánt ingatlan elhelyezkedésének meghatározásában.

A Ringier mellett a Corvin irodafejlesztésének második ütemében közel 4.000 m2-re egy közismert pénzintézet költözik – ezzel az év végével beköltözhetővé váló Corvin Irodák II. elő bérbeadottsága meghaladja a 40%-ot. A 24.000 m2 bérbe adható területtel rendelkező, négy toronyból álló Corvin Irodák II. a 2-6. emeleteken kínál irodaterületeket, az alsóbb bevásárló szinteket számos üzlet és széles választékot kínáló szolgáltató egység (éttermek, bank, posta stb.) foglalja el. A négy irodatorony a sétány két oldalán, központi helyen, a Nagykörút közvetlen közelében helyezkedik el, kiváló panorámát kínálva a sétányra.

A Corvin Irodák II. különlegessége, hogy a Corvin Atrium sétáló és bevásárló utca felett helyezkedik el, így a Corvin Sétány számos szolgáltatása (üzletek, kényelmi szolgáltatások, mozi, szórakozás, étterem, kávézó stb.) közvetlenül elérhető lesz a beköltöző bérlők számára. A 250 m hosszú fedett passzázs mellett az irodatornyok tetején kialakított teraszok és tetőkertek is az itt dolgozók kikapcsolódását segítik majd, hogy elmondhassák a Corvin Sétányon jó dolgozni.

Forrás: sajtóközlemény

építészet, irodaház, corvin sétány, futureal, népszabadság Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317