Logomain

Új céggel folytatja a Városháza Fórumon dolgozó Egeraat

By Kovács Dániel 2009. február 5. 13:07

szerk at hg dot hu

Designed by Erick van Egeraat BV. Ez a Városháza Fórum néhány hete csődött jelentett holland építésze, Erick van Egeraat új cégének neve. Egeraat, akit a gazdasági válság első sztárépítész-áldozataként tartanak számon, nemrég közzétette: vállalja a Városháza Fórum tervezésének folytatását. <br/>

Designed by Erick van Egeraat BV. Ez a Városháza Fórum néhány hete csődött jelentett holland építésze, Erick van Egeraat új cégének neve. Egeraat, akit a gazdasági válság első sztárépítész-áldozataként tartanak számon, nemrég közzétette: vállalja a Városháza Fórum tervezésének folytatását.

Egeraat20130601-27858-tcorx0.gallery

A BD Online információ szerint az orosz projektek felfüggesztése és finanszírozásának elmaradása miatt bedőlt Erick van Egeraat Architects utódcégének biztos az anyagi háttere. A cég folytatná a csődeljárás alatt álló elődtől átvett munkákat, a budapesti Városháza Fórum mellett többek közt a dániai Roskilde erőművének vagy Milánó új üzleti negyedének tervezését. Egeraat azt nyilatkozta: nagyon boldog, amiért sok kolléga és befektető is biztosította támogatásáról, és úgy látja, sikerül a történet végét jóra fordítani.

Az EEA Architects decemberben jelentette be, hogy bezárja budapesti irodáját, amely a legtöbb embert foglalkoztató külföldi műhelynek számított Budapesten. Az alkalmazottak nem kapták meg fizetésük egy részét, de tudomásunk szerint tartozások állnak fenn alvállalkozók és az állam irányába is. Az itthoni hírek után egy hónappal bejelentették a rotterdami központ csődjét is. A csődbiztos a gazdasági válság okozta finanszírozási hiányt okolta a történtekért.

építészet, hollandia, budapest, erick van egeraat, eea architects, gazdasági válság, városháza fórum, designed by erick van egeraat bv Icon_print

Az EEA Architects legismertebb budapesti házának részlete a Dózsa György úton

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317