Logomain

Elkészült a Corvin Sétány első iroda épülete

By HG.HU 2008. március 27. 14:29

szerk at hg dot hu

Átadták a Corvin Irodák első épületét. A Stúdió 100 Architects által tervezett Futó utcai irodaház, a Corvin Irodák I. kivitelezési munkálatait a Swietelsky Építő Kft. végezte, a bérbeadással a GVA Robertson és a DTZ Hungary Kft. a megbízott ingatlantanácsadó.

Átadták a Corvin Irodák első épületét. A Stúdió 100 Architects által tervezett Futó utcai irodaház, a Corvin Irodák I. kivitelezési munkálatait a Swietelsky Építő Kft. végezte, a bérbeadással a GVA Robertson és a DTZ Hungary Kft. a megbízott ingatlantanácsadó.

Az irodaházban az ajánlati nettó bérleti díj 13,5-15,5 EUR/m2/hó. A Futureal Csoport 2006 őszén kezdett hozzá a Corvin Sétány területén a több mint 130 ezer négyzetméter összterületű fejlesztéshez, mely a belváros legnagyobb irodaparkját adja majd. A Corvin Irodák ’A’ kategóriás irodaházainak átadása 2012-ig folyamatosan várható, s összesen 4 ütemben valósul meg.

A 19.077 négyzetméter bérbe adható területtel rendelkező 7 emeletes első irodaépület közvetlenül a fedett sétány és a 36 méterre kiszélesedő parkos Sétány mellett, a Futó utcában került átadásra. Az épület belvárosi fekvése (Nagykörút, Üllői út – reptéri folyosó) és tömegközlekedési kapcsolata (4, 6 villamosok, M3 Ferenc körúti megálló – mindegyik 200 méter távolságon belül) kiváló elérhetőséget biztosít. Szintén a könnyű megközelíthetőséget segíti, hogy az épület két főbejárattal rendelkezik, a Futó utca, illetve a Vajdahunyad utca felől.

Az épület 3 szintes mélygarázsában a 342 parkolóhely mellett a kerékpárosok és motorkerékpárosok számára kialakított parkolóhelyek is találhatók, melyekhez öltöző- és zuhanyzóhelyiséget is kialakított a fejlesztő.

„Az épület műszaki tartalmát tekintve rendelkezik minden olyan szolgáltatással, amelyet a bérlők egy ’A’ kategóriás irodaháztól elvárhatnak, mint pl. a 24 órás recepció, portaszolgálat, szelektív hulladékgyűjtés, on-site épület menedzsment.
Törekszünk az egyedi igények kialakítására, s az olyan szolgáltatások biztosítására, amely egyedülálló kínálatot biztosít e telített piacon. – mondta Tatár Tibor, a Futureal Development Zrt. vezérigazgatója.

A 200 férőhelyes étterem-kávézó, a parkosított belső udvar és tetőteraszok, az egy éven belül elérhető Corvin Sétány szolgáltatások mind azok a pluszok, amelyek a bérlői igények teljes körű kiszolgálását és kényelmét biztosítják. Igyekeztünk innovatív és környezettudatos technológiákat is felhasználni, így irodaépületünkben energiatakarékos üzemeltetést biztosító épületfelügyeleti rendszer működik, a bérlői területeken korszerű, energiatakarékos fénycsőarmatúrák lesznek beépítve,a teljes épület használati melegvíz ellátására pedig napkollektorokat helyeztünk el az épület tetején.”

A Corvin Sétány irodái mellett több budai és pesti központi elhelyezkedésű telken folynak koncepciótervezések további irodafejlesztésekre.


Forrás: sajtóközlemény

építészet Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317