Logomain

55 ezren voltak kíváncsiak a Design Hétre

By HG.HU 2007. november 15. 11:18

szerk at hg dot hu

A 2007-es Design Hét látogatottsága minden korábbit felülmúlt. Örülhetnek a friss diplomások is, sokan voltak kíváncsiak munkáikra.

A 2007-es Design Hét látogatottsága minden korábbit felülmúlt. Örülhetnek a friss diplomások is, sokan voltak kíváncsiak munkáikra.

55 ezer látogatót vonzott az október 8-14. között megrendezett Design Hét, amellyel a designmustra beállította saját látogatottsági rekordját. A négy évvel ezelőtt életre hívott programsorozat a designban rejlő, illetve a design által kínált lehetőségeket és esélyeket mutatja be. Ez idén 112 eseményben és 25 kiállításban öltött testet, melyeken magyar, cseh, finn, dán, osztrák, lengyel, francia és észt alkotók munkáival találkozhatott a közönség.

Dhx20130601-31141-1b63ecj.gallery

:appendix_1463

A divatbemutató, díjátadó, kerekasztal beszélgetés és workshop során a gyakorló tervezők mellett pályakezdő fiatalok is bemutatkoztak. A legnagyobb látogatottságot elérő Mozgó forma, Graphifest és Magyar Formatervezési Díj kiállítások mellett az egy hetes rendezvény egyik legsikeresebb programja a 86 friss diplomás munkáit közel 60 üzletben és galériában felvonultató Próbajárat program és az ahhoz kapcsolódó DesignTrapp volt. Ezek során a kulturális plakátoktól, arculatoktól, könyvektől, társasjátékoktól kezdve, a mobilizálható szélgenerátoron keresztül, ékszerekig, ruhákig, székekig, lámpákig bezárólag sokféle felvetést, készterméket, ezernyi tárgyiasult gondolatot ismerhetett meg az alkalmi útitárs.

építészet Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317