Logomain

Szabadtéri iroda nyílt a Lánchíd lábánál

By HG.HU 2016. július 30. 20:31

szerk at hg dot hu

A Roosevelt Sun Deck névre keresztelt kültéri irodát a GLL Real Estate Partners a Pontoon bárral együttműködve alakította ki a bár és rendezvényhelyszín felső teraszán a Roosevelt és a Bank Center irodaházak dolgozói, illetve a nagyközönség számára.

Az összesen 11-fős, olasz designbútorokkal berendezett, napernyővel védett Roosevelt Sun Decken egy 8-fős tárgyaló és 3 egyéni munkaállomás található, ahol elektromos áram, Wi-Fi, jegyzettömbök és íróeszközök is az ott dolgozók rendelkezésére állnak. Az igényesen berendezett munkakörnyezetet a hűségprogram tagjai munkaidő alatt ingyenesen használhatják július 22. és szeptember 16. között, de külső megkeresésekre is nyitott a Sun Deck. Az ételekről és finom frissítőkről a Pontoon gondoskodik.

Roosevelt_sun_deck_1.gallery

„A helyszín kiválasztásakor elsődleges szempont volt az irodaházakhoz való közelség és az egyediség. Látva a végeredményt, elmondhatom, hogy a Pontoonnal mindez tökéletesen valósult meg. A szabadban történő munkavégzés kiegyensúlyozottabbá, boldogabbá teszi a dolgozókat, miközben új, kreatív gondolatokat ébreszt. Bízunk benne, hogy ezzel a különleges helyszínnel is hozzá tudunk járulni bérlőink üzleti sikereihez és elégedettségéhez” – mondta Vajnai Zsuzsa, a GLL Real Estate Partners asset managere.

A CBD Loyalty Club program célja, hogy a dolgozók az irodaház falain kívül is prémium szolgáltatásban részesüljenek. A GLL Real Estate Partners a kényelmi szolgáltatások és a minőségi megoldások mellett irodaházaiban (és a szabadtéri irodában) arra is nagy hangsúlyt fektet, hogy bérlői innovatív, modern környezetben dolgozhassanak.

A müncheni központú ingatlanalap-kezelő csoport nemrégiben adta át a Roosevelt irodaház új, 70-fős konferenciaközpontját. Az épület belső tereinek megújítását 2016 negyedik negyedévében tervezi. A designváltás részeként új arculatot kap a recepciós tér és a lobby, valamint új irodasztenderdek kerülnek bevezetésre. Az átalakulás mögött álló építészeti cél az, hogy a recepció az épület új fókuszpontjává váljon, míg az új lobby mind találkozási pontként, mind a pezsgő közösségi élet helyszíneként funkcionálhasson.

A GLL Real Estate Partners teljes körű, minőségi szolgáltatását a bérlők elégedettsége is igazolja. Budapesten a prémium irodaházak kihasználtsága az átlaghoz képest nagyobb, az ingatlanalap-kezelő csoport két ’A’ kategóriás irodaházának bérbeadottsági rátája azonban a belvárosi szegmensben is kiemelkedő. Az idén 20 éves Bank Center jelenleg 92%-os, míg a Roosevelt irodaház 95%-os kihasználtsággal működik.

Forrás: sajtóközlemény

 

budapest, iroda, város, dunapart, roosevelt sun deck, szabadtéri iroda Icon_print

Kültéri iroda a GLL Real Estate Partners és a Pontoon bár együttműködésében

Kép © GLL Real Estate Partners

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317