Logomain

Rendezőket keres az I Bike Budapest!

By HG.HU 2016. április 16. 18:52

szerk at hg dot hu

Egy hét múlva itt az I Bike Budapest, még lehet csatlakozni rendezőnek - a szervezők és mi is arra tippelünk, hogy nagy tömeg várható!

Április 23-án tartják az utoljára 2013-ban megrendezett Critical Mass hagyományait folytató nagy bringás felvonulást: ez az I Bike Budapest! Várhatóan ismét hatalmas mennyiségű kerékpáros fogja demonstrálja majd, hogy a városi kerképározás nem csupán egy fanatikus kisebbség időtöltése. A szervezők továbbra is várják a rendezőket! Íme a felhívás:

I_bike_bp_rendez%c5%91.gallery

"Az I Bike Budapest megtartásának feltétele, hogy 350 önkéntes rendező segítse felvonulás lebonyolítását. Ők azok, akik - a Critical Mass-hoz hasonlóan - a menet elején indulnak, majd megadott helyeken leállva biztosítanak 1-1 kereszteződést, aztán a menet végéhez csatlakozva vonulnak végig az útvonalon.

Úgy néz ki, nagyon sokan leszünk, úgyhogy nagyon sok rendezőre lesz szükség.Az I Bike Budapest megtartásának feltétele, hogy 350 önkéntes rendező segítse felvonulás lebonyolítását. Ők azok, akik - a Critical Mass-hoz hasonlóan - a menet elején indulnak, majd megadott helyeken leállva biztosítanak 1-1 kereszteződést, aztán a menet végéhez csatlakozva vonulnak végig az útvonalon.

A rendezők az I Bike Budapest legfontosabb láncszemei. Ekkora felvonulás egy kétmilliós városban már lehetetlen nélkülük. Nekik köszönhető, hogy más nagy rendezvényektől eltérően itt nincsenek óriási fennakadások a városban.

A felvonulás előtt a jelentkezők egy részéből csapatokat szervezünk, akik konkrét feladatokat kapnak. Többek közt olyanokat mint egy villamos áthaladásának biztosítása, egy park füvének megvédése az áthaladó bringásoktól, zűrösebb kereszteződésekben a gyalogosok átsegítése, vagy bizonyos útszakaszok, és a járdák elzárása a bringások elől. Együttműködünk a BKK forgalomirányítóival is.

A menet elején mindig a megkülönböztetett színű pólós rendezők indulnak, és mindenki az előre megbeszélt helyen válik le, majd a menet végéhez csatlakozik mikor az elhaladt előtte. Így egyetlen megszakítással nyugodtan végig tudod tekerni te is a felvonulást, nem maradsz ki semmi jóból."

Hogy ki lehet rendező és hogyan lehet jelentkezni, arról itt olvashattok!

kerékpár, város, i bike budapest, budapast, critica mass Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317