Logomain

Gondold újra a Nagykörutat!

By HG.HU 2016. március 8. 11:55

szerk at hg dot hu

Most egy egyetemi hallgatói pályázat keretében te is részt vehetsz a Nagykörút fellendítésében, bevásárlóutca jellegének erősítésében, presztízsének, kereskedelmi forgalmának és értékének emelésében.

A Magyar Urbanisztikai Tudásközpont, az érintett Önkormányzatok valamint a BUM – Bevásárló és Tematikus Utcák szervezésében pályázatot hirdet a Nagykörút újrapozicionálásának marketingkommunikációs tervére.

Nk.gallery.gallery

A pályázatra olyan végzős, vagy frissen végzett nappali tagozatos, alap- és mesterszakos egyetemi hallgatók jelentkezését várják, akik kommunikáció, marketing, településmérnök, tájépítész, építész, szociológus vagy geográfus szakon folytatják tanulmányaikat. Jelentkezni 3-4 fős csapatban lehet, azonban kritérium, hogy legalább az egyik csapattag kommunikáció szakos, továbbá legalább az egyik marketing szakos legyen! Minél vegyesebb a csapatok összetétele, annál több tudományterületből meríthettek, így annál összetettebb tervet állíthattok elő, tehát érdemes összedolgozni!

A marketingkommunikációs tervet a Nagykörút egészére, valamint az egyes városrészekhez tartozó szakaszokra osztva kell elkészíteni, megfelelve az egyes szakaszok sajátosságainak.

A hallgatói munka időtartama három hét: 2016. április 4-22.

Részletes menetrend:

2016. április 4-8. ELŐADÁSOK
Kiskereskedelem-fejlesztéssel, üzletutcatörténettel, a kiskereskedelem és a városfejlesztés működésével, összefüggéseivel, fejlesztésével kapcsolatos előadásokon vehettek részt, hogy átfogóbb képet kapjatok arról, milyen tényezők mentén tudtok minél összetettebb, megoldásorientáltabb városmarketinghez szükséges kommunikációs tervet előállítani.

2016. április 9-21. A TERV KIDOLGOZÁSA
Összesen két hét áll rendelkezésre kidolgozni a marketingkommunikációs tervet, amelynek a felépítésében az előadások mellett különböző programok is segítségetekre lehetnek majd.

2016. április 22.  ELBÍRÁLÁS
Ekkor prezentáljátok az elkészített terveket. A tervek közül a legértékesebbeket, legtartalmasabbakat az önkormányzatok szakpolitikusaiból és szakembereiből, valamint külső szakértőkből álló szakmai zsűri választja ki, és díjazza: az a csapat, amelyik a legjobban teljesít, bruttó 250.000 forinttal lesz gazdagabb, a második helyezett csapat bruttó 170.000 forintot, a harmadik pedig bruttó 80.000 forintot visz majd haza!

A jelentkezés módja:

A jelentkezésnek tartalmaznia kell a csapat nevét, közös elérhetőségét (e-mail cím), a csapattagok neveit és elérhetőségét (e-mail cím), a csapattagok rövid, 3-5 soros bemutatkozását, ami tartalmazza a tanulmányok megnevezését és az érdeklődési köröket.

Ezen kívül szükséges minden csapattagtól egy-egy rövid (max. 3500 karakter) összefoglaló arról, hogy mit gondol a bevásárlóutcák jelentőségéről, és milyen motivációkat lát a mögött a tendencia mögött, hogy a helyi vásárlóerő egyre inkább a bevásárlóközpontokban, városszéli hipermarketekben találja meg az elvárásainak megfelelő körülményeket.

Jelentkezési határidő: 2016. március 25. péntek 12:00.

Jelentkezni lehet: Gion Zsófi kommunikációs és irodavezető munkatársnál a zs.gion@mut.hu e-mail címen. Bármilyen felmerülő kérdéssel e-mailben, vagy személyesen (1094 Budapest, Liliom utca 48.; hétköznap 9-17 óráig) forduljatok hozzá bizalommal!

A benyújtott pályázatok értékelése:

A benyújtott pályázatokat a beadást követően a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont Bíráló Bizottsága bírálja el és e-mailben értesíti a pályázókat 2016. április 30. 12:00-ig.

(Forrás: Magyar Urbanisztikai Tudásközpont)

 

budapest, pályázat, nagykörút, Magyar Urbanisztikai Tudásközpont Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317