Logomain

Budapesten van Közép-Európa legjobb coworking irodája!

By HG.HU 2015. október 20. 19:01

szerk at hg dot hu

Loffice_2.gallery

A LOFFICE coworking iroda

Kép LOFFICE

Loffice_1.gallery

A LOFFICE lett a legjobb coworking iroda Közép-Európában

Kép LOFFICE

Loffice_5.gallery

A LOFFICE lett a legjobb coworking iroda Közép-Európában

Kép LOFFICE

Loffice_4.gallery

A LOFFICE lett a legjobb coworking iroda Közép-Európában

Kép LOFFICE

A "Legjobb Coworking Iroda" kategóriában győztes LOFFICE társalapítója, Klementz Kata 2009-ben hozta létre az első coworking teret Budapesten testvérével, Pannival.

Az osztrák főváros, mely jelentős startup központként képviselteti magát a közép-kelet-európai régióban, nemrégiben kiemelkedő eseménynek adott otthont. A Central European Startup Awards (CESA) díjátadójára a bécsi Schani Hotelben került sor 2015. október 8-án. Az esemény kitűnő alkalomnak bizonyult a fiatal startup generáció ünneplésére, továbbá hálózatépítésre a közép- és kelet-európai térségben. A közösségi irodamodell magyarországi úttörőjeként a LOFFICE a “Legjobb Coworking Iroda” díjjal távozott.

A CESA-díj a Global Startup Awards részeként idén második alkalommal került megrendezésre. A zsűri 20 iparági képviselőből állt, akik nemcsak a régióban, hanem többek között az USA-ban, Dániában és Izraelben is tevékenykednek. A díjátadó ünnepséget a dán és magyar alapítókból álló csapat szervezte.

A "Legjobb Coworking Iroda" kategóriában győztes LOFFICE társalapítója, Klementz Kata 2009-ben hozta létre az első coworking teret Budapesten testvérével, Pannival. Röviddel ezután három másik helyszínen nyitottak közösségi irodát a magyar fővárosban, majd 2011 végére létrehozták az első bécsi központot is. Céljuk egy olyan munkamodell meghonosítása volt, amely a vállalkozói kedvet ösztönzi, a vállalkozók hasznára és örömére válik, hatékony és támogató. A két testvér azóta számtalan vállalkozást segítő feladatot vállalt, 2010-ben az Év Fiatal Vállalkozói címet, 2011-ben az Év Zöld Irodája bronzérmét, 2013-ban az Év Irodája Design Díjat nyerték el és 2014-ben pedig az Év Coworking Irodájának is megválasztották a LOFFICE-t.

“Kiemelt célunk a magyar startup vállalkozások támogatása. Pitch versenyeink során a fiatalokat az európai startup világ olyan vezető fesztiváljaira sikerült már eljuttatnunk, mint a bécsi Pioneers Festival vagy a párizsi LeWeb, ahol a résztvevőknek lehetősége nyílt arra, hogy több ezer fős szakmai közönség és több száz befektető előtt mutatkozzanak be. Idén tavasszal az OXO Labs-szel közösen elindítottuk továbbá CEE Lift Off! névre hallgató regionális startup versenysorozatunkat.” - mondta Klementz Kata, a LOFFICE társalapítója.

A Klementz testvérek emellett ausztriai jelenlétükkel, illetve a Budapest-Bécs HÍD programjuk során nyújtott tanácsadási tevékenységükkel és kapcsolatépítő eseményeikkel a határon átnyúló vállalkozásindítást, cégalapítást és piacra lépést is támogatják. Ezen tevékenységük hosszú távú sikeréhez is hozzájárul a most kapott díj:

"A CESA-díj keretein belül ebben az évben 8 kategóriában 10 ország vett részt.  Ezzel a díjjal közösségi aktivitásaink nemzetközi színtéren is elismertté válnak. A nemzetközi zsűri tagjai között olyan neves szervezetek képviseltették magukat, mint például a Hewlett-Packard, a Ringier Axel Springer, a TechCrunch vagy a Wundercar. Ez az elismerés tartós motivációt és új energiát ad nekünk. A sok munkáról szól, melyet üzleti, kulturális, társadalmi szerepvállalásunk megvalósítása során véghezvittünk, és amely megerősít minket abban, hogy érdemes folytatnunk.”- nyilatkozott Klementz Kata a díjátadó kapcsán.

A kreatív- és az üzleti szféra metszéspontján elhelyezkedő újgenerációs iroda más hírrel is jelentkezik idén ősszel: a LOFFICE újabb közösségi térrel, egy közösségi penthouse bisztróval és rendezvényhelyszínnel bővült októberben. A Paulay Ede utca 55. szám alatticoworking iroda legfelső emeletén megnyílt „TASTE Loffice“ ezentúl tovább erősítheti a LOFFICE csapatának közösségi szemléletformáló, a vállalkozói kultúrát segítő tevékenységét.

A Central European Startup Awards (CESA) díjazottjai 2015-ben

  •     Az Év Startupja: Runtastic (Ausztria)
  •     Legjobb Társadalmi innovációs Startup: MIRA Rehab (Románia)
  •     Legjobb Fintech-Startup: Oradian (Horvátország)
  •     Legbefolyásosabb nő: Melania Galea (A Catwalk15 társalapítója, Románia)
  •     Az Év Cloud-Startupja: Codeship (Ausztria)
  •     Legjobb UX (felhasználói élmény): Vitastiq (Horvátország)
  •     Legjobb Befektető: SpeedInvest (Ausztria)
  •     Legjobb Coworking Iroda: LOFFICE (Magyarország és Ausztria)

 

budapest, díj, iroda, város, loffice, közép-európa, coworking, közép-európa legjobb coworking irodája Icon_print

A LOFFICE coworking iroda

Kép LOFFICE

A LOFFICE lett a legjobb coworking iroda Közép-Európában

Kép LOFFICE

A LOFFICE lett a legjobb coworking iroda Közép-Európában

Kép LOFFICE

A LOFFICE lett a legjobb coworking iroda Közép-Európában

Kép LOFFICE

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317