Logomain

A Budapest Bike Maffia az októberi CreativeMornings Budapesten!

By HG.HU 2015. október 13. 08:54

szerk at hg dot hu

Október 16-án ismét egy szuper inspiráló reggeli a bringás jótékonykodók bemutatkozásával! A hívószavunk ez alkalommal: EMPATHY.

A Budapest Bike Maffia Magyarország egyik legdinamikusabb növekvő civil szervezete, amelyet fiatal kerékpárosok hívtak életre 2011 karácsonyán. A szerveződés olyan civilekből áll, akik innovatív módon végeznek közvetlen segítő munkát az arra rászorulóknak.

Bbm_cm.gallery

Az alaptevékenységük az adománygyűjtés, majd ezeknek az adományoknak kerékpárral való kiszállítása rászorulók részére. A megvalósítást az újszerűség jellemzi, a szociális munka elemeit ötvözi az önkéntességgel, adományozással, kerékpározással.

A BBM egyetemes célja az egyensúly megteremtése a világban, a jelenleg tapasztalható negatív életszemlélet és viselkedésformák balanszírozása jótetteken keresztül.

SMarthu
  • Név:
  • SMarthu
Iparág:
kreatív közösképviselet
Weboldal
Leírás:
A cikk megjelenését a SMarthu támogatta. A SMartHu azért jött létre, hogy jól ismerve a kreatív szabadúszók igényeit és problémáit, segítsen azokon. A Smart nemzetközi kezdeményezéssel a hátunk mögött könnyebbé tudjuk tenni a kreatívok mindennapjait, így több idejük marad arra, amihez a legjobban értenek, az alkotásra. Szolgáltatásaink kiszámíthatóbbá és vesződség mentesebbé teszik az alkotói lét adminisztrációs oldalát. Jelentkezz tagságért és kövesd a SMarthu facebook oldalát.

 

Ha nem akarsz lemaradni a Budapest Bike Maffia bemutatkozásáról, akkor a megszokott módon regisztrálj a CreativeMornings Budapest oldalán keresztül.

Ezen alkalommal a CM október 16-án pénteken lesz az Ankerben!

Kapunyitás 8:30-tól, kezdés 9:00. A reggeliről és a kávéről az Anker gondoskodik. Ne feledjétek, a CreativeMornings Budapest rendezvények mindig ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek. Regisztrálni október 14-től, szerda déltől tudtok ezen a linken.

A rendezvény támogató partnerei az Ankert, a HG.HU, a SMartHu Kreatív Közösképviselet és a Lavazza.

budapest, kerékpár, város, jótékonyság, creative mornings budapest, CM, creativemornings budapest, cmbdp, budapest bike maffia, progam Icon_print

Budapest Bike Maffia az októberi Creative Mornings Budapesten

Kép BBM Facebook

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317