Logomain

Az IKEA egy asztalhoz ülteti a szomszédokat, és pályázatot hirdet nemrégiben alakult lakóközösségeknek

By HG.HU 2015. augusztus 25. 12:38

szerk at hg dot hu

A szomszédainkat általában nem igazán ismerjük, pedig épp ők azok, akik segíthetnek, ha például fel kell cipelni az új kanapét. Az IKEA-nak köszönhetően viszont az új lakóközösségekben élők most lehetőséget kapnak arra, hogy megismerjék egymást egy finom vacsora mellett.

Az első IKEA-szomszédolóest 2015. augusztus végén lesz a Kondorosi Lakónegyedben, amit további vacsorák követnek majd a fővárosban. Az IKEA mindemellett pályázatot is hirdet, hogy még több nemrégiben alakult budapesti és budaörsi lakóközösség számára lehetővé tegye, hogy egy közös vacsora során összetartóbb csapattá váljanak.

Ikea_szomszedsag.gallery

Új kezdeményezés a jobb szomszédságokért

A magyarországi IKEA új projektjével elsősorban az új lakóközösségekben élőket szeretné megszólítani: a modern lakóparkok többsége jellemzően a nagyvárosok külső kerületeiben található, és az óriási, egymástól távol elhelyezkedő épületekben a szomszédok között sok esetben szinte egyáltalán nincs kapcsolat. Az újonnan érkező lakóknak éppen ezért csak kevés lehetősége nyílik arra, hogy megismerjék a közösséget és a lakóparkok szomszédságában élőket.

„Az IKEA-szomszédolóestnek köszönhetően az emberek egy kellemes, finom vacsora közben jobban megismerhetik azt a közösséget, amelyben élnek. A 2016-os IKEA-katalógus fő témája az ételek, az étkezések és mindaz, ami a főzéshez kapcsolódik – az előkészületektől kezdve a családdal, a barátokkal együtt töltött időig. Mi más teremtene jobb alkalmat arra, hogy aktivizáljuk a közösségünket, hogy megértsük, megismerjük egymást, mint egy közös vacsora” – mondta el Miskolczi Gergely, az IKEA FOOD menedzsere.

Pályázat a jobb szomszédi viszonyokért

Az IKEA-szomszédolóest rendezvénysorozat két szakaszban valósul meg: először két, az IKEA által kiválasztott lakóközösség kap lehetőséget arra, hogy egy vacsora keretében az ott élők jobban megismerhessék egymást. A második szakaszban viszont más budapesti és budaörsi lakóközösségek is pályázhatnak, hogy az IKEA segítségével saját szomszédolóestet szervezzenek.

„Arra szeretnénk ösztönözni más lakóközösségeket is, hogy tartsanak hasonló vacsorákat. Annak érdekében, hogy az IKEA támogatásával még több új szomszédság saját szomszédolóestet szervezhessen, pályázatot indítunk, amelyben a lakóközösségek a www.szomszedoloest.hu weboldalon, egyszerű regisztrációval vehetnek részt” ¬– ismertette a pályázatot Miskolczi Gergely.

„A finom ételek összehozzák az embereket, és meggyőződésünk, hogy egy lakóközösségben sem lehetetlen feladat egy hasonló rendezvény megszervezése. Az IKEA okos megoldásai kiváló inspirációs források ehhez. A termékeinkkel a szomszédok közös pikniket vagy egy fantasztikus lakomát szervezhetnek, ahol és amikor csak szeretnék.”

A pályázatról és a részvétel feltételeiről a www.szomszedoloest.hu weboldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

 

IKEA, pályázat, város, közösségépítés, szomszédolóest Icon_print

IKEA a jobb szomzsédi vizsonyokért

Kép IKEA Magyarország facebook // facebook.com/IKEAHU

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317