Logomain

Városkommunikációs mesterkurzust hirdet a MUT!

By HG.HU 2015. június 3. 14:45

szerk at hg dot hu

Öt napon keresztül egyetemi, főiskolai hallgatókból álló csapatok mérik össze tudásukat immár második éve más-más városkommunikációs témákban.

A tavalyi újpesti siker után a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont és a Budapesti Műszaki Egyetem Szociológia- és Kommunikáció Tanszéke 2015-ben is megrendezi a Városkommunikációs Mesterkurzust, amely idén a XVIII. kerületi Önkormányzat támogatásával jön létre. A fiatal hallgatók június utolsó hetén (június 22-26.) gyakorlatban bizonyíthatják az egyetemen elsajátított tudásukat!

Mut_v%c3%a1roskommunik%c3%a1ci%c3%b3s.gallery

A Városkommunikációs Mesterkurzus a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont és a BME Szociológia- és Kommunikáció Tanszék URBI:KOMM nevű programcsomagjának része, melynek célja a kommunikáció szakos hallgatók városkommunikációs témakörökbe, projektekbe való bevonása. A Mesterkurzuson öt napon keresztül egyetemi, főiskolai hallgatókból álló csapatok mérik össze tudásukat immár második éve más-más városkommunikációs témákban.

A Mesterkurzus fő célja a városkommunikáció népszerűsítése az urbanisztikai folyamatok iránt érdeklődő fiatalok körében. A szervezők azonban kiemelten fontosnak tartják, hogy gyakorlati lehetőséget is biztosíthassanak a fiataloknak. A Mesterkurzus idén a XVIII. kerületi (Pestszentlőrinc-Pestszentimre) önkormányzat támogatásával jön létre, a téma pedig a kerület brandépítése. A hallgatók vegyes (kommunikációs szakos, valamint építész/építő/energetikus/gépészmérnök/geográfus/településmérnök, továbbá szociológus/közgazdász), 3-4 fős csapatokban jelentkezhetnek 2015. június 8-ig az a.paksi@mut.hu címen.

A jelentkezésnek tartalmaznia kell a csapat nevét, a csapat közös elérhetőségét (közös e-mail cím) a csapattagok neveit, 3-5 soros bemutatkozást és minden csapattagtól egy-egy rövid összefoglalót arról, hogy mit gondol a városkommunikáció feladatairól, lehetőségeiről a városfejlesztésben.

Az ötnapos rendezvény első napján lehetőség nyílik a helyszín bejárására a XVIII. kerületben, a további programok a BME E épületében zajlanak majd, hiszen a pályázó csapatok délelőttönként szakmai előadásokon vesznek részt, és munkájukról konzultálhatnak is az előadókkal.

A díjazás idén sem marad el, hiszen az a csapat, amely a legjobban teljesít 300.000 forinttal lesz gazdagabb, a második helyezett csapat 200.000 forintot, a harmadik pedig 100.000 forintot visz majd haza! Egyszóval, idén is érdemes egy kis nyári költőpénzre gyúrni!

A szervezők a jelentkezéseket 2015. június 8-ig várják, a csapatokat pedig 2015. június 12-ig értesítik a jelentkezések elbírálásáról.

További részletek itt.

képzés, program, magyar urbanisztikai társaság, mut, magyar urbanistzikai tudásközpont, városkommunikációs mesterkurzus Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317