Logomain

Ismét elindult Az Év Városi Fotósa pályázat!

By HG.HU 2015. május 22. 15:04

szerk at hg dot hu

A CBRE immár kilencedik alkalommal várja „városok munkában” témában a fényképezni szeretők pályázatait arról, hogyan gondolkodnak a városi létről.

Ismét elindult „az Év Városi Fotósa” (Urban Photographer of the Year) pályázat! Az évente megrendezett verseny fődíja egy luxus fotó-szafari. Magyarországról 2013-ban Harsányi András, 2014-ben pedig Simó Szabolcs is nyert egy-egy kategóriában!

Cbre_2015.gallery

Az ingyenes pályázat amatőr és profi fotósok számára egyaránt nyitott. Minden pályázó legfeljebb 24, a nap egy órájának legjobb pillanatait bemutató képpel pályázhat. A CBRE által 2007-ben indított verseny népszerűségének növekedése figyelemreméltó: napjainkra a világ legnagyobb ilyen jellegű megmérettetése, több mint 79 országból a 11 ezernél is több fotós pályázott a tavalyi évben.

A globális fődíj egy luxus szafari fotózás, melynek helyszínét a díjazott választhatja ki számos egzotikus lokáció közül. Szintén a CBRE által támogatott díjat kapnak a regionális győztesek az európai, ázsiai és amerikai régiókból, illetve a nap 24 órájának legjobb pillanatait megörökítő fotósok egyaránt. Az előző évi nyertesek többek között a marrakesi bazárok, a hajnali hongkongi ingázók, valamint munkájában elmélyült düsseldorfi ékszerész életének egy mozzanatát ragadták meg.

 „A verseny minden évben egyre szorosabb, és nincs kétség afelől, hogy a kilencedik évben tovább emelkedik a mérce. A pályázók által egyedülálló lehetőségünk nyílik betekintést nyerni a világ különböző pontjain zajló városi életbe, ezáltal jobban értjük és értékeljük épített környezetünket világszerte. Kíváncsian várom, hogy mit hoz a 2015-ös verseny, és ezúton bíztatok minden amatőr és profi fotóst, hogy jelentkezzen!” – nyilatkozta Martin Samworth a CBRE EMEA régiójának vezérigazgatója.

A CBRE európai régiójának karitatív partnerként második éve vesz részt a versenyben a gyermekek fejlesztésével foglalkozó Plan International jótékonysági szervezet. A fiatalok kategóriájában (11-15 év) induló gyerekeket a Plan International Ifjúsági Tanácsa fogja zsűrizni. A CBRE minden pályázó után adománnyal támogatja a szervezetet.

További infó a verseny honlapján itt!

fotó, pályázat, fotópályázat, város, cbre, városfotó, az év városi fotósa Icon_print

A CBRE 2015-ös városi fotópályázat

Kép CBRE

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317