Logomain

A zöldépítésben rejlő siker

By HG.HU 2015. május 5. 13:16

szerk at hg dot hu

Hogyan lesz minden tekintetben sikeres projekt egy zöldépítészeti beruházás? Május 12-én Márfi József, a HuGBC alapító tagjának jóvoltából lehetőségünk nyílik arra, hogy felvértezzük magunkat az ehhez szükséges tudásanyaggal!

A Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete és a World Green Building Council következő nemzetközi képzése "Managing Green Building Projects" címmel, május 12-én várja az érdeklődőket. Márfi József, jelenleg az Egyesült Államokban élő szakember kifejezetten a HuGBC és a WorldGBC közös képzése miatt érkezik Budapestre, ahol a fenntartható építészeti projektek menedzselésének legjobb gyakorlataiba avatja be az érdeklődőket. A képzés rendkívül gyakorlatiasan közelíti meg a témát, számos megvalósult példán keresztül tárgyalva a kérdést, koncentrálva az európai építészeti gyakorlatokra, és kitérve a globális trendekre is.

Hugbc_managing_green_building_projects.gallery

Az egész napos, angol nyelvű workshop része a WorldGBC Európai Régiójában kidolgozott oktatási programnak. A helyszínt a SIEMENS biztosítja Gizella utcai székházának oktatótermében.

Az előadóról: Márfi József LEED AP, a Turner Construction fenntarthatósági igazgatója, a California State University adjunktusa, a HuGBC alapító tagja. Az építészmérnök végzettségű szakember több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kivitelezés és üzemeltetés terén.

cím: Managing Green Building Projects
előadó: Márfi József LEED AP
időpont: 2015. május 12. kedd, 8:30 - 17:00
helyszín: SIEMENS Conference Center 1143 Budapest, Gizella u. 51-57.

A kurzus angol nyelvű, részletes program és regisztráció itt.

További képzésekről, rendezvényekről az Egyesület honlapjáról, hírleveléből (amelyre honlapunkon keresztül lehet feliratkozni), Facebook- és LinkedIn oldaláról tájékozódhatnak!

 

építészet, képzés, fenntarthatóság, város, magyar környezettudatos építés egyesülete, hungary green building council, hugbc, márfi józsef, epiteszet Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317