Logomain

Aktívháztól passzívházig a Big Ones képzésen

By HG.HU 2015. március 15. 14:40

szerk at hg dot hu

Aktív- és passzívház, környezettudatos minősítési rendszerek és életciklusra való tervezés a HuGBC képzéssorozata idei első állomásának témája.

A Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) megújult oktatássorozata idén négy alkalommal várja az érdeklődőket. Az első rendezvény mottója: Környezettudatosság a gyakorlatban - Big Ones. Ennek jegyében március 24-én délután az egymást követő előadásokon dr. habil Kistelegdi István az aktívházak témakörébe vezeti be az érdeklődőket, Nagy Csaba építész a 13. kerületi passzív társasház esettanulmányát mutatja be, Barta Zsombor, a HuGBC alelnöke a környezettudatos minősítő rendszerekkel kapcsolatos tapasztalatokról beszél, míg dr. Szalay Zsuzsa a teljes életciklusra való tervezés rejtelmeibe avatja be a hallgatóságot.

100_lak%c3%a1sos_t%c3%a1rsash%c3%a1z_szczuka_levente.gallery

A Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) és az Építész Továbbképző Nonprofit Kft. évek óta közösen szervez oktatási programsorozatot, amely az eredetileg lefektetett elvek mentén többször frissült. Az új kialakult struktúra az elmúlt időszakban hazánkban megvalósult kisebb-nagyobb, esetenként városi léptékű környezettudatos szemlélettel létrehozott új épületek és épületfelújítások tervezésének és megvalósításának tapasztalatait igyekszik az érdeklődők elé tárni, kiegészítve azt a hozzájuk tartozó elméleti és tudományos háttérrel is.

A sorozat két előadása tavasszal, további két előadás pedig ősszel várja az érdeklődőket. A HuGBC elismerő oklevelet nyújt át azoknak, akik mind a négy alkalommal részt vesznek a képzésen.

A program minden alkalommal 14.00 órától 18.00 óráig tart egy különleges és inspiráló helyszínen, a Kinnarps House-ban, ahol egy forradalmian új munkavégzési koncepcióval, a tevékenység alapú munkavégzés tereivel is első kézből ismerkedhetnek meg a látogatók.

A MÉK 2 kreditpontot ad alkalmanként a továbbképzésre.

További információ és regisztráció itt.

Az Egyesület további hírei és képzései a honlapon, Facebook- és LinkedIn-oldalon!

magyar környezettudatos építés egyesülete, hungary green building council, hugbc, fenntartható építés, környezettudatosság a gyakorlatban Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317