Logomain

Mindent megtudhatunk a hazai zöldépítésről szeptemberben

By HG.HU 2014. szeptember 2. 13:26

szerk at hg dot hu

100_lak%c3%a1sos_fot%c3%b3.gallery

A 100 lakásos passzív társasház Angyalföldön

Kép © hugbc.hu

Gw2014f.gallery

Green Walk 2014

Kép © hugbc.hu

Img_20140821_115400.gallery

Green Walk 2014

Kép © hugbc.hu

Build2gether_plak%c3%a1t.gallery

Build2Gether Green Retrofit konferencia

Kép © hugbc.hu

Szeptember végén egyedülálló módon kerül reflektorfénybe a fenntartható építés! Egy teljes héten keresztül, szeptember 22-27. között zajlik a Magyar Környezettudatos Építés Egyesületének (HuGBC) programkavalkádja.

A Magyar Környezetudatos Építés Egyesületének (HuGBC) egyhetes programkavalkádja a nemzetközi Zöld Építés Hetének méltó hazai megünneplése amely nem csak a Green Walk 2014 nyílt nap sorozatot, hanem a zöldépítés Build2Gether Green Retrofit nemzetközi konferenciáját és nemzetközi workshopot is magában foglal. A Green Walk 2014 során összesen 21 környezettudatos hazai létesítménybe lehet ellátogatni, a szakemberek által vezetett túrákon olyan újdonságokat is megismerhetünk, mint a Vision Towers irodaház vagy a Groupama Aréna (FTC Stadion). Nemcsak budapesti, hanem vidéki helyszínekre is ellátogathatunk, ahová buszos utazást is szervezünk. A programsorozat ingyenes, de regisztrációköteles. A Magyar Építész Kamara 1 kreditpontot ad minden látogatásért. Az erről szóló igazolás adminisztrációs díja 1500- Ft/fő. A programokra az Építész Továbbképző felületén keresztül már zajlik a regisztráció, részletes program, a helyszínek ismertetése, a regisztráció részletei itt olvashatók! 

Green Walk 2014 fotópályázat: Kattints és nyerj!

A túra résztvevői megcsillogtathatják fotóstehetségüket is! Fotópályázatot hirdetünk, amelyen indulhatnak a túrák regisztrált résztvevői, a nyílt nap sorozat állomásairól készített képeikkel. A képekből a Green Walk lezárulta után szakértő zsűri választja ki a nyerteseket, és lesz közönségszavazás is! Érdemes pályázni, a nyerteseket ajándékok várják! Részletes kiírás, nevezési feltételek itt, a fotópályázatról aktuális információkért figyeljék a HuGBC Facebook-oldalát, továbbá a Green Walk 2014 Facebook esemény oldalát!

Build2Gether Green Retrofit: A fenntartható felújítások nemzetközi fóruma 

A megvalósult példák megismerése mellett az elméleti tudásanyag bővítésére is nagyszerű lehetőségek kínálkoznak a hét során: szeptember 23-án szénsemleges workshopon nyerhetünk betekintést a DGNB német környezettudatos épületminősítő rendszer működésébe, szeptember 24-én pedig a nemzetközi Build2Gether Green Retrofit konferencia a fenntartható felújítások témakörében várja az édekélődőket az Eiffel Palace-ban. A rendezvényen a terület olyan, nemzetközileg is elismert szakértőit hallgathatjuk meg, mint Dr. Ürge-Vorsatz Diana Nobel-békedíjjal elismert klímakutató, a Center for Climate Change and Sustainable Energy Policy (3CSEP) igazgatója, a HuGBC alapító tagja, vagy James Drinkwater, a World Green Building Council Európai Régiós Hálózatának vezető tanácsadója. Részletes program és regisztráció itt
További részletek a www.hugbc.hu honlapon! Aktualitásokért kövessék a HuGBC Facebook-oldalát: facebook.com/hugbcgreen.

program, fenntarthatóság, magyar környezettudatos építés egyesülete, hugbc, fenntartható építés, zöldépítés, green walk 2014, build2gether konferencia Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317