Logomain

Green Walk 2014: A jövő épületei ismét megnyitják kapuikat!

By HG.HU 2014. augusztus 22. 09:23

szerk at hg dot hu

Idén szeptemberben ismét várják a látogatókat a hazai fenntartható építés legkiválóbb képviselői! A Green Walk 2014 egyhetes nyílt nap sorozat a nemzetközi Zöld Építés Hetét ünnepli.

A Green Walk 2014 egyhetes nyílt nap sorozat a Magyar Környezettudatos Építés Egyesületének (HuGBC) szervezésében a nemzetközi Zöld Építés Hetét ünnepli. A programsorozaton a hazai fenntartható építés legkiválóbb képviselői nyitják meg kapuikat az érdeklődők előtt! A tavalyi nagy sikerű kiadás során már megismert helyszínek mellett idén számos újdonság várja a látogatókat, mint a Vision Towers, a Groupama Aréna (FTC Stadion) és az ELMŰ energia pont bemutatóterem. A programkínálatban megtalálható a néhány hónapja elkészült Eiffel Palace épülete, a frissen környezettudatos minősítést szerzett Dorottya Udvar, a REsidence irodaház, továbbá olyan “klasszikusok” is, mint a Green House irodaház vagy az Odoo aktívház. A létesítményeket szakemberek kalauzolása mellett ismerhetjük meg. A budapesti helyszínek mellett több vidéki városban is várják az érdeklődőket a környezettudatos létesítmények, például a komlói RATI környezettudatos ipari épület vagy a debreceni DEM épületenergetikai információs központ, a vidéki helyszínekre (Göd kivételével) buszos odautazásra is lehetőség lesz.     
A programsorozat ingyenes, de regisztrációhoz kötött, további részletek és regisztráció itt.

Gw2014f.gallery

Kattins és nyerj!

A Green Walk 2014 sorozathoz idén egy fotópályázat is kapcsolódik, amelynek részleteivel hamarosan jelentkezünk - a naprakész információkhoz kövessék a HuGBC facebook-oldalát!

Nemzetközi zöldkonferenciák

A Zöld Építés Hetének hazai megünneplése azonban itt nem áll meg! A hét folyamán, szeptember 24-én várja a fenntartható építés iránt érdeklődő szakembereket a nemzetközi Build2Gether Green Retrofit konferencia, az Eiffel Palace-ban tartott egész napos rendezvényen a szakma olyan neves képviselőivel találkozhatunk, mint a Nobel-díjjal elismert Dr. Ürge-Vorsatz Diana klímakutató vagy James Drinkwater, a WorldGBC európai régiós szervezetének vezető tanácsadója. További részletek a rendezvényről itt. 
A konferenciához kapcsolódik a DGNB minősítő rendszert bemutató félnapos továbbképzés is, amelynek során szeptember 23-án hazai viszonylatban egyedülálló, szénsemleges rendezvény keretében a konferenciára Budapestre érkezett külföldi szakemberek osztják meg ismereteiket az érdeklődőkkel. További részletek a rendezvényről itt.

Forrás: Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete

 

magyar építészet, program, város, magyar környezettudatos építés egyesülete, hugbc, magyar epiteszet, green walk 2014, fenntartható éíptés, zöld építés hete, nyílt nap sorozat Icon_print

Green Walk 2014

Kép © Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317