Logomain

Garázsvásár designer ruhákkal

By HG.HU 2014. május 16. 10:52

szerk at hg dot hu

A Projekt Showroom második szezonja vége felé különleges meglepetéssel szeretne szolgálni azoknak, akik a hazai gyermekjátékok legjavát felvonultató első pop-up bolt óta rendszeresen megtisztelik és megörvendeztetik a szervezőket látogatásukkal.

Ők a törzsvevők, a csodálatos nők és jóravaló férfiak, bennfentes veteránok, akiket nem tántorít el eső sem szélvihar, és nyitott szívű újoncok, akiknek boltot-boltra a jó sors az útjába sodor. Azoknak, akik résen vannak és követnek minket, bárhol is bukkanunk fel, most kiszemezgettük a használt dizájner ruhák legjavát.

3005477839_3bbe16fbc1_b.gallery

"Exkluzív „turkálónk” kilóg kicsit a műfajból, mivel itt csak jó és jobb cuccok között lehet majd válogatni, de a “Projektek” sorából is, hiszen a megszokott több száz négyzetméteres helyszínek helyett most a város legnyüzsgőbb helyére költözünk, ahol a kávézók, éttermek és szórakozóhelyek mellett a legjobb pop-up események is felütötték fejüket" - hallhattuk a szervezőktől, akik a Gozsdu udvar Dob utcai végében (Dob utca 16.) egy kisebb, de annál gazdagabban megrakott üzletettel várják a hozzájuk érkezőket. A legnagyobb nemzetközi márkák alig, vagy egyáltalán nem hordott ruhái mellett - bár most kisebb mértékben - de itt lesznek a hazai kedvenceink jól-viselt darabjai is.

A Projekt Showroom védnöksége és Matisz Alíz kreatív részvétele nem csak az inspiráló környezetre, a kiváló stílusra és a jó hangulatra, de a nagyon kedvező árakra is garancia. A rendhagyó garázsvásáron, amely május 22-én, 10:00 órakor nyitja meg kapuit a közönség előtt, és mindössze négy napig lesz nyitva, 3000 és 30000 forint közötti árintervallumban válogathatnak a vendégek a - főleg - női ruhadarabok között.

Vizuális koncepció: Matisz Alíz
Látványtervező: Bálint Bianca
Installáció: Bánlaki Kata (Karcsi Papírboltja)

Pop-up helyszín: 
GOZSDU UDVAR (Dob utca sarok, Dob utca 16.)

Időpont:
2014. május 22 - 25-igminden nap reggel 10-től este 20 óráig

design, divat, program, vásár, magyar divat, projekt showroom Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317