Logomain

Tárt kapuk és meglepetések a Hörmannál! (x)

By HG.HU 2014. február 21. 11:18

szerk at hg dot hu

Február végén, március elején megint érdemes lesz Közép-Európa legnagyobb garázskapu bemutatótermébe látogatni. Újra megnyílnak a kapuk és ajtók Szigetszentmiklóson, a Hörmannál. Szaktanácsért, tájékozódni, vásárolni és ajándékért egyaránt érdemes részt venni az eseményen!

Kapuk, ajtók, válaszok és meglepetések
Mindenkinek megéri ellátogatni a Nyitott kapuk és ajtók hétvégéjére Közép-Európa legnagyobb garázskapu bemutatótermébe. Az eseményre 2014. február 28-án 14-18 óra, március 1-én 10-16 óra között kerül sor.

_dsc7112.gallery.gallery.gallery

A Hörmann legújabb rendezvényén nem csak garázskapukat és ajtókat kínál, hanem komplett megoldást az energiatakarékosságra és a biztonságra.

A nyílt hétvége alkalmából minden kérdésünkre választ kaphatunk a cég szaktanácsadóitól, akiktől rögtön ajánlatot is kérhetünk. Amennyiben csak tájékozódni szeretnénk, megtekinthetjük és ki is próbálhatjuk az összes terméket.

A házépítéssel és felújítással kapcsolatos minden kérdésünkre is választ kaphatunk a vendégelőadótól, Bodnár Györgytől, az Építő közösség megalapítójától. Továbbá az Építem a házam című könyvsorozatának köteteit 20% kedvezménnyel megvásárolhatjuk a helyszínen.

Megéri regisztrálni
Megjelent Bodnár György "Építem a házam" című könyvsorozatának harmadik kötete. Mindent megtalálunk benne, amit a nyílászárókról, árnyékolókról, födémekről, teraszokról és padlószerkezetekről tudni érdemes. Mi is megnyerhetjük az öt könyv egyikét, vagy a fődíjat, Bodnár György könyvsorozatának három kötetét egy csomagban. Ehhez nem kell mást tennünk, mint előre regisztrálni és elmenni a Nyitott kapuk és ajtók hétvégéjére!

Aki regisztrált vendégként vesz részt a rendezvényen, és a helyszínen, vagy utána rendel motoros szekcionált garázskaput, az az exkluzív, színes és értékes Hörmann távirányítók közül is választhat egyet ajándékba. Részletek a gyártó honlapján (pdf). 

A Hörmann hungária az itthoni forgalmazás huszadik évfordulójára nyitotta meg Közép Európa legnagyobb bemutatótermét. Ahol megtekinthető az összes Magyarországon forgalmazott garázskapujuk, meghajtásuk és beltéri ajtóik.

hörmann, garázskapu, szigetszentmiklós, 2014, rendezvény Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317