Logomain

Tovább épül a Váci úti iroda-városrész

By HG.HU 2014. február 5. 11:39

szerk at hg dot hu

Tavaly júniusban adták át az A épületet, most pedig tovább folytatódik a Váci Greens irodaház-komplexum építése: a tervezett öt épületből megkezdődnek a második kivitelezési munkái.

A teljes Váci Greens irodakomplexum öt épületből áll majd, eléri a 100 000 négyzetméter teljes bérbe adható területet és Budapest legnagyobb irodafejlesztési projektje lesz, amelyet a belga Atenor saját tőkéből finanszírozott. Az ’A’ épület volt az első budapesti irodaház, amely 2011-ben elnyerte a BREEAM ’Excellent’ minősítést. Az irodaépület az M3 metró vonalán fekszik a Forgách utca és a Gyöngyösi utca megállók között, a Duna Plaza bevásárlóközpont közvetlen vonzáskörzetében. Az épület hat emeletből és három parkolószintből áll.

Vaci_greens.gallery

Budapesti irodaház a nemzetközi porondon

A ’C’ épület fejlesztését az ’A’ épület (kb. 15 900 négyzetméter) sikeres bérbeadásának eredményeképpen kezdték el. Az első épületet 2013 harmadik negyedévében adták át, és kevesebb, mint 6 hónappal később teljes bérbeadottságnak örvendett, bérlői között olyan cégekkel, mint a Sykes, az Enterprise Communications, valamint egy nagy, nemzetközi bérlő. Megkapta a kiemelkedő BREEAM ’Excellent’ minősítést, továbbá 5 csillaggal illették a European Property Awards rendezvényen, mint a legjobb magyarországi irodafejlesztést. A Váci Greens összes épülete környezettudatosan, nagy és jól kihasználható emeletekkel, csökkentett üzemeltetési költségekkel, zöld területekkel és sok szolgáltatással épül.

irodaház, fenntartható építészet, ingatlanfejlesztés, váci út, váci greens, atenor group, váci úti irodafolyosó Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317