Logomain

Fürdőtúra-alkalmazás készült a budapesti gyógyfürdőkről

By HG.HU 2014. február 2. 11:04

szerk at hg dot hu

Tényleg csak idő kérdése volt, hogy megérkezzen a főváros egyik legfontosabb vonzerejét jelentő gyógyfürdőket bemutató alkalmazás.

Nemcsak a budapesti gyógyfürdők történetét meséli el, hanem hasznos tippekkel is ellátja a felhasználót a PocketGuide GPS-alapú okostelefon alkalmazás. „Budapest a geotermikus erők összefogásának köszönhetően hatalmas termálvízkészletekkel rendelkezik, ezért is nevezik a Fürdők Városának” - hangzik el a túra bevezetőjében. „Az itteni vizek gyógyhatásai már évezredek óta ismertek. A 16. században a megszálló törökök fürdőzéshez kapcsolódó hagyományaikat magukkal hozták, amit a mai napig üzemelő termálfürdők bizonyítanak. A fürdőkultúra azonban távozásuk után is virágzott, a város további fürdőkkel gazdagodott. Ez a túra sorra veszi Buda legjelentősebb fürdőit, és szót ejt Pest néhány gyöngyszeméről is. A túra célja, hogy minél részletesebben megismerkedjünk Budapest pihentető, élénkítő és gyógyító hatású fürdőkultúrájával és természetesen hogy minél többet kipróbáljunk közülük!”

Gyogyfurdo_app.gallery

GPS-alapú idegenvezető

A PocketGuide egy többszörösen Innovációs Díj nyertes, GPS alapú okostelefon-alkalmazás. A program a helyi érdekességeket kiemelve úgy vezet végig a városon, mint egy valódi idegenvezető. Mintha személyes túravezetőnk vagy barátunk mutatná meg nekünk a legfőbb nevezetességeket és látna el bennfentes információkkal a helyiek közekdvelt törzshelyeiről. Az alkalmazás jelenleg 5 kontinens több mint 100 városában elérhető, amit turisták, üzletemberek és helyiek milliói használnak. 
A túra letöltéséhez olvassuk be az itt látható QR kódot vagy látogassunk el a budapestspa.pocketguideapp.com oldalra. 

turizmus, város, gyógyfürdő, okostelefon, applikáció, app, pocket guide, budapesti gyógyfürdők, fürdőtúra-alkalmazás, okostelefon alkalmazás, gyógyturizmus Icon_print

Fürdőtúra-alkalmazás a budapesti gyógyfürdőkhöz

Kép © budapestgyogyfurdoi.hu

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317