Logomain

Életének felét otthonában tölti. Elégedett vele? (X)

By HG.HU 2014. február 24. 10:01

szerk at hg dot hu

Otthonunkban pihenjük ki a nehéz napok fáradalmait, oda hívjuk meg barátainkat, ott ünnepeljük meg a fontos családi eseményeket. Vajon olyan hely ez, amiről mindig is álmodtunk?

6 év alatt 4,4 millió forint
Mostanában óvatosabbak vagyunk a hitelfelvételek kapcsán, így aztán lakáscélú álmainkról is könnyebben lemondunk. Pedig éppen az otthonunk az, amire megéri költeni: mi is lehetne fontosabb a saját komfortérzetünknél?

Kanape1000.gallery

A lakáscélhoz szükséges anyagi fedezet előteremtésére biztonságos megoldást nyújtanak az egyre népszerűbb lakás-előtakarékossági termékek, melyeknél a havi rendszeres megtakarításokra 30 százalékos állami támogatás jár.*

Ha például 6 éven keresztül havi 20 ezer forintot takarít meg az Aegon Lakástakaréknál, akkor a 6. év végére körülbelül 1,9 millió forintot gyűjthet össze, amiből több mint 400 ezer forint az állami támogatás**. A fenti megtakarítás kiegészíthető közel 2,5 millió forint lakáskölcsönnel az előtakarékoskodó hitelképessége esetén, így összesen 4,4 millió forinttal gazdálkodhat.

Új otthonra és felújításra is felhasználható
Az így megtakarított összeg nemcsak lakásvásárlásra, házépítésre vagy lakáscélú hitel kiváltására fordítható, hanem a meglévő ingatlan felújítására is. Így például a fűtés korszerűsítésére, nyílászárócserére, beépített konyhabútorra, tetőtér-beépítésre, sőt még klímaberendezésre és napelemekre is!

Egy lakáson vagy egy házon mindig lesz mire költeni. Gondoskodjon róla már ma, hogy legyen miből!

A tájékoztatás nem teljes körű, részletek az Aegon Lakástakarék oldalán.

 

* Az állami támogatás mértéke törvényben biztosított (a befizetett betétek 30%-a, de maximum évi 72 000 Ft) és legfeljebb az első 10 megtakarítási évre jár.

** A kalkuláció az Aegon Kamat Fix 6 módozata alapján került meghatározásra. A módozati paramétereket az Üzletszabályzat tartalmazza. EBKM állami támogatással 7,48%, állami támogatás nélkül –0,39%. Referencia THM: 7,64%. Az EBKM és a THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

takarékosság, otthon, aegon, lakástakarék Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317