Logomain

Lakás lett a bevásárlásból (X)

By HG.HU 2014. január 22. 12:05

szerk at hg dot hu

Pc189213.gallery

Mammut nyereménylakás

Pc189196.gallery

Mammut nyereménylakás

Pc189200.gallery

Mammut nyereménylakás

Pc189159.gallery

Mammut nyereménylakás

Pc189177.gallery

Mammut nyereménylakás

Pc189173.gallery

Mammut nyereménylakás

Pc189181.gallery

Mammut nyereménylakás

Pc189166.gallery

Mammut nyereménylakás

Pc189162.gallery

Mammut nyereménylakás

Pc189212.gallery

Mammut nyereménylakás

Pc189190.gallery

Mammut nyereménylakás

Pc189183.gallery

Mammut nyereménylakás

Pc189149.gallery

Mammut nyereménylakás

Orosz Judit a 15 éves Mammut bevásárlóközpontnak köszönhetően lakástulajdonos lett. A Bereg Lakókertben lévő új építésű nyereménylakásért nem kellett mást tennie, csak néhányszor bevásárolni.

3X15 ezer forint 45 négyzetmétert ért
A 15 éves Mammut nyereményjátékkal ünnepelte az évfordulót. A 15-ös szám jegyében szervezték, azok vehettek részt rajta, akik legalább három alkalommal minimum 15.000 Ft értékben vásároltak terméket, vagy szolgáltatást a bevásárlóközpontban. Az online nyereményjátékhoz egy erre a célra létrehozott site-on kellett gyűjteni a vásárláskor kapott kódokat.

A nyeremény egy 45 négyzetméteres, másfél szobás, új építésű, kertkapcsolatos lakás saját autóbeállóval és tárolóval a ház mélygarázsában. A szervező Mammut a keletkező adókötelezettséget is átvállalta, így a szerencsés nyertesnek tényleg csak élveznie kell új lakását.

2013 november 22-én történt meg a sorsolás, mi a beköltözés előtt néztük meg a nyereménylakást. A Sas-hegy lábánál található, OTP Ingatlan által fejlesztett Bereg lakókert épületeiben 80 új építésű lakás található. A közeli hegyek friss levegője mellett a jókora zöldterület is természetközelivé teszi az ingatlant, miközben a kiváló közlekedések köszönhetően közel a belváros.

Építészeti és műszaki megoldások egyensúlyban
A nyereménylakás esetében a közvetlen kertkapcsolat  garantálja, hogy a zöld az ingatlan szerves részévé válik, a városba pedig télen is kabát nélkül járhatunk, hiszen közel van a lift, ami a mélygarázsba visz. 

A tervezők között olyan neves építészeket találunk, mint az Ybl-díjas Vadász György. A képeken is látható, hogy a lakásba ömlik a fény a hatalmas nyílászárókon keresztül.  


A három lakótömb külső architektúráját nagy üvegfelületek, színes üvegtáblák, erkélyek, tetőkertek, virágtartók jellemzik. A kiváló hőszigetelésről a 10 cm-es hőszigeteléssel ellátott 30 cm vastag téglafalak és a hőszigetelő üvegezésű műanyag nyílászárók gondoskodnak. A lakás biztonsága garantált a bejárati tömör faajtónak, és a teljes lakást védő riasztóberendezésnek köszönhetően.

Központi gázkazánok biztosítják a fűtést, melyet a lakásba épített termosztát vezérel, az otthonokba   egyedi víz- és hőmennyiségmérő órák kerültek. A konyhai szagelszívók, belső terű helyiségek, kamrák, fürdőszobák, WC-k gépi elszívással szellőztetettek.

A lakást költözésre készen, burkolva, az amerikai konyhát bútorozva, gépesítve, a fürdőszobát szaniterekkel együtt vette át a nyertes.

lakás, budapest, nyeremény, otp, mammut, bereg Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317