Logomain

Önkénteseket vár a Budapest100 csapata!

By HG.HU 2014. január 6. 13:19

szerk at hg dot hu

A KÉK idén is megrendezi a főváros kedvenc tavaszi eseményét, a Budapest100-at. Idén is várják az önkéntesek jelentkezését, akik segítségével még gördülékenyebben zajlik majd az áprilisi hétvége.

2014 áprilisában, immáron negyedik alkalommal ismét megrendezik a tavasz kedven városi programját, a Budapest100-at. A szervezők most olyan lelkes önkéntesek jelentkezését várják, akik keresik a kihívásokat, és szeretnének egy dinamikus, fiatal szervezői csapat részeseként segíteni egy civil ünnep megvalósulását. 

1020130604-20111-jhecwk.gallery.gallery

Egy kis történelem

Az első Budapest100 a Kortárs Építészeti Központ - KÉK és az OSA Archívum közös szervezésében valósult meg 2011. április 9-10-én. A cél az volt, hogy az év századik napjához kapcsolódóan a lehető legtöbb százéves ház kinyisson a látogatók előtt, és az ott lakók akár jelképesen, akár tevőlegesen ünnepeljék meg a centenáriumot. A Budapest100 amellett, hogy felhívja a figyelmet az épített környezeti értékekre, a társadalmi elszigetelődésre is reflektál. A KÉK idén április 26-27-én is megrendezi a százéves házak nyitott hétvégéjét.

Egy kis ízelítő a rendezvényről:

Budapest100

Idén két fő feladatkörre keresnek önkénteseket, akiknek aktív jelenlétére számíthatnak az alakuló találkozóktól egészen a rendezvény megvalósításáig. Olyan érdeklődők jelentkezését várják, akik elkötelezettek a rendezvény iránt és munkájukkal mind a program, mind saját szakmai / egyéni előmenetelüket segíteni tudják.

Ezekre a pozíciókra várják a jelentkezőket:

Programszervező önkéntes 

– program- és háztörténeti séták szervezése: 2014. februártól áprilisig a csatlakozó házak programjainak koordinálása, kapcsolattartás a lakókkal és a szervező csapattal

Igazi kihívásokat tartogat ez a feladatkör, hiszen önállóságot, talpraesettséget, jó kommunikációs készséget igényel, de cserébe felejthetetlen élményeket és csapathoz tartozás élményét garantálja. 

– fotózás: események, találkozók dokumentálása 

– terjesztés: 2014. januártól áprilisig 3 alkalommal a lakóknak szánt meghívók és az esemény programfüzeteinek terjesztése

Tartalomfejlesztés 

– 2014. januártól áprilisig cikkek készítése a honlapunk anno rovatába.

Ha írói, kutatói, alkotói tehetséged szeretnéd megmutatni és szívesen hozzájárulnál a Budapest100 hangulatának, történeteinek bemutatásához. 

Jelentkezés

A jelentkezőknek nincs más dolguk, mint 2014. január 8-ig kitölteni egy rövid kérdőívet, melynek célja, hogy mindenki a számára legtesthezállóbb feladatot kapja a Budapest100 szervezői csapatában. 

A kérdéseket pedig a budapest100@kek.org.hu email címre várják.

budapest, kék, kortárs építészeti központ, esemény, 2014, önkéntes, budapest100 Icon_print

Budapest100 frissített arculat

Arculat és kép: Polgárdi Ákos

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317