Logomain

Építeni akarok pont hu (x)

By HG.HU 2013. november 4. 07:56

szerk at hg dot hu

Elso.gallery

Epiteni akarok pont hu

Ketto.gallery

Epiteni akarok pont hu

Harom.gallery

Epiteni akarok pont hu

Negy.gallery

Epiteni akarok pont hu

A Xella Magyarország Kft. - az Ytong, Silka és Multipor termékek gyártója - a www.xella.hu, már meglévő informatív honlapja mellé készített egy igen hasznos és felhasználóbarát aloldalt (microsite-ot) a családi házra vágyók részére.

A www.epiteniakarok.hu oldal célja, hogy virtuálisan, vagy akár szakemberek segítségével elkísérje a felhasználót / magánépíttetőt a családi háza megtervezésétől egészen annak megvalósításáig. Összefoglalja a házépítés során felmerülő kérdéseket, és hasznos tanácsokkal, illetve tippekkel objektív módon próbál segítséget nyújtani.

Egy családi ház építése során a nagy horderejű dolgok mellett a részletekre is oda kell figyelni, mint például:

- Mit, mikor és kivel kell megbeszélni, egyeztetni?

- Milyen dokumentumokat és kiknek kell benyújtani?

- Mire és mikor kell nagyon odafigyelni?

és még sorolhatnánk….

Biztos, hogy, aki meg szeretné építeni álmai otthonát, böngészett már egy kicsit a világhálón és megállapította, hogy a házépítés témájával kapcsolatosan számtalan weboldal létezik temérdek válasszal. De hogyan szűrjük ki, hogy melyik oldal a leghitelesebb, melyik a legmegfelelőbb megoldás a felhasználó adott kérdésére, illetve milyen további nem várt kérdésekkel / problémákkal találja szembe magát a magánépíttető?

Nehéz eligazodni / átlátni a hatalmas információhalmazon, innen jött az innovatív ötlet, hogy létrehozzák a www.epiteniakarok.hu házépítéssel kapcsolatos információs gyűjtőoldalt.

A Xella Magyarország Kft. - mint az építőipar vezető márkáit gyártó cég (Ytong, Silka, Multipor) - sok éves tapasztalattal rendelkezik családi házak építése terén. Ezen tapasztalatokat szeretnék megosztani a végfelhasználókkal, ezzel is segítve otthonuk megvalósítási szándékát. Tesszük ezt úgy, hogy a házépítési folyamatokat fázisokra szedjük minden szükséges információ megadásával.

Mindegy, hogy a magánépíttető az álomháza megvalósításának folyamatában az út elején áll, vagy már megtett egy-két lépést. A weboldal felépítésének öt fázisa - Mielőtt; Ház a telken; Koncepció; Építkezés; Az "álom" ház - abban segít, hogy strukturáltan gyűjti az adott szakaszra vonatkozó eldöntendő kérdésekre a lehetséges válaszokat.

Ezen felül, amennyiben a felhasználó regisztrál az oldalra, készíthet magának egy saját profilt is, ahol egy ellenőrzőlista segítségével nyomon követheti, hogy a házépítés adott fázisában minden szükséges információt beszerzett-e, odafigyelt-e a részletekre, meghozta-e az összes fontos döntést.

Bíznak benne, hogy weboldaluk elnyeri a magánépíttetők tetszését, és egyre szélesebb körben keresik fel a www.epiteniakarok.hu portált, hogy szakembereik elkísérhessék őket az álomházuk megvalósításának rögös útján.

építkezés, felújítás, xella, ytong, silka, multipor, epiteniakarok, epitkezés Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317