Logomain

Tervezd meg a Római partot!

By HG.HU 2013. október 1. 12:30

szerk at hg dot hu

„Római Part 2100” néven pályázatot írt ki az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület, az ötletbörze célja, hogy Budapest egyik emblematikus városrésze nagyobb figyelmet kapjon.

Hat egyetem diákjai nyújthatják be elképzeléseiket; a győztes pályázó a pénzjutalmon kívül lehetőséget kap arra, hogy pályaművét megismerhesse a szélesebb nyilvánosság. A pályázattal az IFK a Római Parttal kapcsolatos víziókat, a városon belüli, távoli jövőben betöltött szerepét és funkcióját szeretné felmérni egyetemi diákok, a jövő szakembereinek mozgósításával. 

Romai_part.gallery

A Római Part jövőképe

„Ezzel az ötletbörzével lehetőséget szeretnénk nyújtani olyan egyetemi hallgatóknak, akiket aktívan foglalkoztat Budapest és a Római Part jövőképe, és akik nyitottak arra, hogy egy komplex témát magas színvonalon vitassanak meg, valamint bekapcsolódjanak egy minden kötöttséget nélkülöző kreatív pályázati csapat munkájába” – mondta Takács Ernő, a pályázatot kiíró Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület elnöke.
Az ötletbörzét szeptember 24-én írta ki az IFK, a pályaműveket 2013. november 4-ig várják, győztest pedig 2013. november 20-án hirdetnek egy gálavacsorán, amelyen jelen lesznek az ingatlanszakma legjelentősebb szereplői.

A bíráló bizottság

A nyertes pályaművet kiválasztó bíráló bizottság tagjai: a jelenleg felkérés alatt lévő Finta Sándor főépítész, Noll Tamás, a Magyar Építész Kamara elnöke, Szerdahelyi-Németh Klára a Magyar Urbanisztikai Társaságtól, Ongjerth Richárd szociológus, Varga-Ötvös Béla várostervezési közgazdász, Tihanyi Dominika tájépítész, valamint az IFK képviseletében Horváth Emese és Kocsány János.
Az egyesület az ötletpályázat győztesét pénzjutalomban részesíti, a nyertes használhatja az IFK által adományozott „IFK Talentum 2013 ”címet, valamint lehetőséget kap arra, hogy pályaművét a szélesebb nyilvánosság előtt is bemutathassa.
A teljes pályázati kiírás megtekinthető az IFK weboldalán.

 

Római Part 2100 pályázat Icon_print

A Római part

Kép © Axon Manage, flickr.com

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317