Logomain

Tetőtéri ablakcsere. Megéri! (x)

By HG.HU 2013. szeptember 27. 08:28

szerk at hg dot hu

Elottutan2.gallery

Velux ablakcsere akció 2013

Elottutan.gallery

Velux ablakcsere akció 2013

Utan_total.gallery

Velux ablakcsere akció 2013

Elotte.gallery

Velux ablakcsere akció 2013

Utana.gallery

Velux ablakcsere akció 2013

20 éve, amikor fekete-fehér televíziónk és tárcsás telefonunk volt, azt is elfogadtuk, hogy az ablakokon télen kifelé, nyáron pedig befelé ömlik a meleg.

Ugye azóta lecserélte a  tévéjét és a telefonját is? Tetőablakai azonban valószínűleg még mindig a régiek. Higgye el, itt az ideje a cserének, mert a különbség leírhatatlan.

De nézzük részletesen, milyen tünetei vannak annak, hogy régi tetőablaka megérett a cserére. Az ablak nehezen nyílik és még nehezebben záródik, vagyis az ablakszárny elvetemedett. A faanyag elkorhadt, a felület foltos és egyáltalán nem szép látvány. A rossz záródásból adódóan télen a meleg kiszökik a réseken, a jéghideg üveg pedig szinte állandóan párás, amitől nem lehet kilátni az ablakon. A fal és az ablak gyakran válik penészessé. Emellett a huzat érzése szinte állandó.

Ablakonként 7000 forint visszajár

Talán gondolt már a cserére, de fél az ezzel járó felfordulástól és a közben felmerülő extra költségektől? Ha VELUX tetőtéri ablakokat választ, nem kell tartania ezektől.

Aki szeptember 2. és november 29. között vásárol bizonyos típusú Velux tetőtéri ablakot és hozzá tartozó burkolókeretet, jogosult ablakonkénti 7000 Ft-os pénzvisszatérítésre. Részletek a cég honlapján.

Az ablakcsere egyszerű és gyors

A régi tetőablakok cseréje csak néhány órát igényel, és nem jár napokon át tartó rendetlenséggel.

A váltás legegyszerűbb módja, ha az új ablak méretben tökéletesen illeszkedik a régi helyére. Így az ablak körüli belső burkolás sérülésmentesen megtartható.

Az ablakcserét a szoba vagy a lakás felújítási munkálataival is összekapcsolhatja, így az ablakok mellett a helyiség funkciója, stílusa és berendezése is átalakuláson eshet át. Ez esetben lehetősége nyílik a tetőszerkezet és az ablak közötti kapcsolódás korszerűsítésére, megfelelő víz- és párazárás, ill. hőszigetelés kialakítására, valamint a belső burkolat szakszerű kivitelezésére.

Az ablakcserével takarékoskodhat

Az új VELUX tetőtéri ablakkal akár 8%-kal csökkenhet a fűtési energia felhasználás úgy, hogy kb. 2 fokkal emelkedik a belső hőmérséklet. Érezhetően melegebb és kellemesebb lesz a szobában. Megszűnik az ablak közelében érzett huzat, az ablaküveg felülete is 5 fokkal melegebbé válik.

Megfelelő hőmérséklet a tetőtérben nyáron is

Nyáron a kellemes hőérzet érdekében ki kell zárni a napsugárzást és csökkenteni kell a beérkező napenergiát. Az ablakra szerelt eredeti VELUX külső hővédő rolóval a túlmelegedett órák száma kb. 40%-kal csökken és 5-6 fokkal hűvösebb is lesz a szobában. Az árnyékolók utólag is könnyen és gyorsan beszerezhetők.

ablak, akció, tetőtér, ablakcsere, 2013, velux Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317