Logomain

Stílusséta új köntösben

By Séllei Lilla 2013. szeptember 20. 13:02

szerk at hg dot hu

Nem is lesz időnk felocsúdni a Design Hét 2013-as divat programjaiból, amikor újabb design és divatközpontú esemény veszi kezdetét a fővárosban: október 12-én a megújult Stylewalker vár mindenkit egy kis V. kerületi stílusséltára.

A divat és design rajongók régi, kedvenc eseménye, a Stylewaker Night október 12-én megújulva vár minden érdeklődőt. A szervezők egy kisfilmmel népszerűsítik az eseményt, amit a Sziget kampányfilmjét is jegyző Horváth Viktor készített.

Stylewalker_promo_web_01.gallery

Megújul a Stylewalker

A tervezői üzletek mellett feltűntek neves magyar showroomok is, mint például a Je Suis Belle, a KataSzegedi és a Daniel Benus Showroom is.  Természetesen a meglévő boltok száma is nőtt; a Nemjuci frontembere, Németh Juci a Csendesben megnyitott butikja, a Nemruci is helyett kapott a Stylewalker üzletei között, hiszen a secondhand darabok nagyrésze átalakításon megy át, ezzel egyedi jelleget adva a ruháknak. A hazai egyedi esküvői divatot a Daalarna képviseli, amíg a WonderLab concept store és a KOMOD a hazai feltörekvő tervezők alkotásaiból nyújt széles választékot.

A Stylewalker platform rendezvénye a Stylewalker Night idén októberben 12-én (szombaton) szintén megújulva tér vissza már Stylewalker Day&Night néven, frissen csatlakozott boltokkal. A szombat délután 14 órakor kezdődő eseményen 18 üzlet vesz részt, programokkal, kedvezményekkel készülnek egészen este 22 óráig.

Az október 12-i Stylewalker Day&Nighton résztvevő üzletek, showroomok: Black Box, Buborék, Colorbar, Colorbar Raktár, Eventuell Galéria, Fazekas Valéria- V50, Innoshop, Insitu, Kaczián Nyakkendő, Lollipop Factory Budapest, Nami, Mono Fashion, Nanushka, Nemruci, Smallgarden, The GardenStudio, Tipton Eyeworks, wonderLab concept store

Időpont: 2013.10.12. 14 órától 22 óráig
Helyszín: Budapest V. kerület
Bővebb információ: Stylewalker

Stylewalker
  • Név:
  • Stylewalker
Iparág:
Divat
Weboldal
Leírás:
A Stylewalker segít eligazodni a belvárosi dizájn életben. Általa megismerheted a magyar divattervezők kollekcióit és a design üzleteket.

 

 

 

 

divat, program, magyar divat, stylewalker Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317