Logomain

I LOVE PANEL - avagy ami menő, az nyerő!

By HG.HU 2013. szeptember 12. 08:30

szerk at hg dot hu

„I LOVE PANEL” - A FŐTÁV Zrt. megjutalmazza a legszebb és legkreatívabb panellakásokat!

Néhány éve már egyre többen döntenek úgy, hogy panellakásba költöznek. És nem csak azok jutányos ára miatt. Egy ideje ugyanis panelben lakni egyáltalán nem jelenti azt, hogy az ember lemond a szép környezetről és az alacsony rezsiről. A lakótelepek többsége parkos, ápolt, biztonságos a környéke, kiváló az infrastruktúrája és élénk a közösségi élete.

Fotav_ajanlo.gallery

A költözés mellett szól az is, hogy a panellakások igen kényelmesek, ráadásul könnyen átalakíthatóak, így a tulajdonosok maradéktalanul megvalósíthatják lakberendezési elképzeléseiket. Bátorsággal és kreativitással még kis költségvetés mellett is különleges, személyre szabott és hangulatos otthont varázsolhatunk az unalmasnak tűnő betonlakból. Burkolati és festési trükkökkel ügyesen lehet tágítani a teret, a színek és anyagok játékos felhasználásával pedig a legkockább lakásból is barátságos otthon válhat, ahová az ember örömmel tér haza.

Hogy ez mennyire így van, az várhatóan kiderül a FŐTÁV Zrt. szeptember 11-én induló „I LOVE PANEL – panellakás szépségverseny” című játékából is, amelynek keretein belül keresik a legszebb és legegyedibb panellakást. A személyiséget tükröző kreatív megoldások most elnyerhetik jutalmukat: a vállalat értékes nyereményekkel jutalmazza majd a közösségi médiában legnagyobb népszerűséget elérő lakásokat.

A Facebookon induló játék célja, hogy megmutassa a panellakások előnyeit, és ezáltal lehetőséget teremtsen arra, hogy az emberek átértékeljék a panellakásokkal kapcsolatos előítéleteiket. Az „I LOVE PANEL – panellakás szépségverseny” így kíván hozzájárulni ahhoz, hogy a lakótelepi élet még vonzóbbá váljon – különösen a fiatalok számára.

Játékleírás

A játék 2013. szeptember 11.-étől október 11-éig tart, és maximum 5 fotóval lehet indulni. Az anyagokat a www.facebook.com/fotavzrt oldalon lehet. A játékosok a regisztrációt követően saját felhasználónevükkel hozhatják létre képgalériájukat, mely maximum 5 fotó feltöltésére ad lehetőséget. Ezt követően egy saját URL címet kapnak, melynek segítségével gyűjthetik a lájkokat. A szavazatok összesítése után a FŐTÁV Zrt. eredményt hirdet. A legtöbb lájkot kapó játékos nyeri a fődíjat, de a második és harmadik helyezett is díjazásban részesül.

A játék első helyezettje 300.000 Ft értékű IKEA lakberendezési ajándékkártyát, a második helyezett 100.000 Ft értékű IKEA lakberendezési ajándékkártyát, a harmadik helyezett pedig 50.000 Ft Ft értékű IKEA lakberendezési ajándékkártyát nyer. A játékban szavazók között pedig 5 db 20.000 Ft értékű IKEA lakberendezési ajándékkártyát sorsolnak ki. A nyereményeket ünnepélyes keretek között adják át a FŐTÁV Zrt. központi épületében.

A jelentkezési feltételeket, a játék pontos menetét, valamint a sorsolás részleteit elérhetik a www.fotav.hu oldalon, valamint a www.facebook.com/fotavzrt oldalon.

panel, nyereményjáték, főtáv Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317