Logomain

Váci Greens: új irodaház a Váci úton

By HG.HU 2013. július 11. 18:49

szerk at hg dot hu

A belga Atenor Group most átadott fejlesztése elnyerte a BREEAM Kiváló minősítését.

Úgy tűnik, az építőipari recesszió ellenére az irodaház-fejlesztések nem torpantak meg: június végén átadták a Váci Greens irodakomplexum „A” épületét, mely összesen közel 15 700 négyzetméternyi irodaterületet kínál 6 szinten. Az építkezés, amelynek terveit korábban már bemutattuk, a 2010-2013-as időszak egyik legnagyobb budapesti ingatlan-beruházása, a fejlesztést az Atenor Group közvetlenül saját forrásból finanszírozza. Az irodakomplexum a budapesti irodafejlesztések közül elsőként nyerte el a BREEAM „Excellent” minősítést 2011-ben.

130625_vaci_green_001_k.gallery

A Váci úti „irodafolyosó” még mindig a legkeresettebb terület a budapesti irodaingatlan piacon. Népszerűségének egyik oka a belváros közelsége, valamint a rendkívül versenyképes bérleti konstrukciók. Az „A” kategóriás Váci Greens irodaház az M3-as metró Forgách utcai és a Gyöngyösi utcai megállója között fekszik. Az épület 6 irodai szinttel, és 3 szintes mélygarázzsal rendelkezik.

A létesítmény honlapján található  információ szerint a környezetbarát működést olyan megoldások biztosítják, mint a nagy hatékonyságú hővisszavezetés a szellőztetőrendszerekben, a szabad hűtés alkalmazása a hűtő működési idejének lecsökkentésére vagy a szegély padlókonvektorok használata alapvető fűtésre. Kedvezőek ebből a szempontból továbbá a víztakarékos szerelvények és toalettek, a szivárgásérzékelés a vízhálózatban és az esővíz használata öntözésre. A hűtőgerendák megszüntetik a páralecsapódást, valamint beszerelési és működtetési költséget takarítanak meg, továbbá ahol lehetséges, mindenütt újrahasznosítható anyagokat alkalmaztak.

építészet, irodaház, budapest, 13. kerület, váci greens, atenor group, epiteszet, váci úti irodafolyosó Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317