Logomain

Megnyitott a Hotel Nemzeti

By HG.HU 2013. június 10. 11:39

szerk at hg dot hu

2012 decembere óta már fogadja a vendégeket, az ünnepélyes megnyitót azonban csak a napokban tartották meg az újjászületett patinás hotelben. A 80 szobás, az Accor Csoport felsőkategóriás MGallery márkájának első magyarországi tagjaként megnyílt hotel kívül-belül egyaránt megújult.

Az építészeti terveket a Dóm Építész Műterem készítette, a belsőépítészet Göde András és Kéry Balázs munkája – az épületet korábban már mi is bejártuk, tudósításunk itt olvasható a különleges hangulatú butikhotelről és annak imponáló történetéről.

Hotel_nemzeti_120130612-23712-1fmzjt5.gallery

A mostani ünnepélyes megnyitón jelenlévők megtekinthették Tóth Bori új márkájának, a Maison Marquise-nak Maison Noir kollekcióját is.

„Az újbóli megnyitást követően a Hotel Nemzeti ismét aktív szerepet kíván betölteni Budapest kulturális és művészeti életében” – szögezik le az üzemeltetők. „A szellemiség megjelenik a művészetek pártolásában, a szálloda arculatában, belsőépítészetében, a megrendezendő kulturális és gasztronómiai rendezvényekben, közösségi terekben bemutatott időszakos magyar modern művészeti alkotásokban.”

A művészeti élet pártfogolását segítendő a hotel megalapította a Nemzeti Művész Klubot, amelynek célja, hogy újra életre keltse a múlt században oly élénk és inspiráló kulturális miliőt A klub tagjai között megtaláljuk Béres Ilonát, Földessy Margitot, Bodrogi Gyulát vagy Frenák Pált.

magyar építészet, budapest, blaha lujza tér, göde andrás, tóth bori, magyar belsőépítészet, magyar epiteszet, hotel nemzeti budapest, nemzeti szálló, accor csoport, mcgallery kollekció, dóm építész műterem, kéry balázs, nemzeti művész klub Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317