Logomain

Bringás pop-up nyílik a Projekt Showroomban

By HG.HU 2013. május 7. 12:56

szerk at hg dot hu

Városi bringásokat vár május 9-16. között a Hajós utcai Projekt Showroom.

Mindjárt itt a tavasz közepe, mostanra mindenki igazán kivetkőzhetett a téli göncökből, előkerültek a ballonkabátok és kirajzottak a biciklik. A Projekt Showroom ötletgazdái az elmúlt hetekben azon dolgoztak, hogy május 9-én nyíló pop-up boltjukba összeválogassák a legjobb használt, egyedi és új kerékpárokat. Aki ellátogat a május 16-ig nyitva tartó boltba, nem csak városi bringák közül válogathat, de a legkülönbözőbb kiegészítők közül szemezgethet! A nyergek, markolatok, felnik, sárvédők mellet lenyűgöző válogatást találhatnak majd kosarakból, biciklis táskákból, világításból, lakatokból és még sok minden másból.

Bringas_projekt_showroom20130604-20111-1fxde61.gallery

A szervezők meggyőződése, hogy az utóbbi időben a városi biciklizés nem csak azért jött divatba, mert sokaknak lett elege a tömegközlekedés áldatlan körülményeiből, nem is azért, mert környezet- és költségkímélő, de még az sem biztos, hogy elegendő érv lenne mellette, hogy gyorsabb, egészségesebb módja a helyváltoztatásnak, mint a dugóban vesztegelni valami más járművön. Az emberek egész egyszerűen kezdenek ráébredni a biciklizés szépségeire. A szabadságra, amit ez az egyszerű szerkezet ad, és nem utolsó sorban magának a biciklinek az esztétikai értékére, ami természetesen számunkra sem utolsó. Sőt!

A pop-up bolt ezúttal nem csak kézzelfogható dolgokat kínál, számtalan programmal is készül. Lesznek villámprezentációk, amelyekben a márkaképviseletek bemutatják a fekvő bringát, az elektromos és az összecsukható bicikliket, az előre rögzíthető gyermekülések kiváló képviselőjét és a méltán egyre népszerűbb spy bike-ot, amely lehetővé teszi, hogy kedvencünk GPS-szel követhető legyen abban az esetben is, ha valaki megpróbálná meglovasítani. Saját kerékpár karbantartó workshopjukon a laikus felhasználó megtanulhatja az egyszerűbb biciklis javításokat. Ezekkel összességében nagyon sok pénz spórolható és nem kell hozzá bicikliszerelővé válni.

A rendezvény együttműködő partnere és szervize ezúttal a Rocket Bikes Underground Kerékpárbolt és Műhely lesz. További információk és a részletes program a Projekt Showroom facebook oldalán!

kerékpár, projekt showroom, városi birngások pop-up boltja, biciklizés Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317