Logomain

Újra várja az innovatív szociális projekteket a SozialMarie

By Kovács Dániel 2012. november 16. 11:53

szerk at hg dot hu

2013. február 5-ig várja a jelentkezéseket Csehországból, Ausztriából és Magyarországról a bécsi SozialMarie alapítvány. Az immár kilencedik alkalommal megrendezett pályázaton, amelyen két éve komoly hazai sikert könyvelhettünk el, összesen 42 ezer eurót osztanak szét innovatív szociális projektet között.

2013. február 5-ig várja a jelentkezéseket Csehországból, Ausztriából és Magyarországról a bécsi SozialMarie alapítvány. Az immár kilencedik alkalommal megrendezett pályázaton, amelyen másfél éve komoly hazai sikert könyvelhettünk el, összesen 42 ezer eurót osztanak szét innovatív szociális projektet között.

Sozialmarie20130604-20111-16vuff6.gallery

A részletes pályázati felhívás, a kritériumok, a részvételi feltételek és a pályázati adatlap a SozialMarie honlapján (magyarul is) elérhető.

Az osztrák fővédnökséget a bécsi Műszaki Múzeum igazgatónője, Gabriele Zuna-Kratky vállalta. A magyar fővédnök Ujlaky András közgazdász, az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány (CFCF) egyik alapítója. 2013-ban először számíthatnak a cseh pályázók is fővédnöki támogatóra, Táňa Fischerová színésznő és politikus személyében.

A tavaly alapított SozialMarie közönségdíjat idén már három projekt nyerheti el: egy osztrák, egy magyar és egy cseh pályázat. Szavazni 2013. február 26-a és március 25-e között lehet a SozialMarie honlapján.

A 2012-es díjátadón a hg.hu is ott volt, és másnap ellátogattunk az egyik díjazotthoz, a bécsi gyerekeket kertészkedni tanító City Farm Schönbrunnba.

pályázat, 2013, sozialmarie Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317