Logomain

Őszi kalandozások az Építész Továbbképzővel

By Ongrádi Melinda 2012. augusztus 16. 14:56

szerk at hg dot hu

Az Építész Továbbképző szervezésében négy és fél napos tanulmányúton a katalán főváros nevezetességeit járhatják körbe az érdeklődők Sylvester Ádám DLA kalauzolásával. Az út során megismerkedhetnek Gaudí világhírű épületei mellett a korábbi évszázadok emlékeivel, valamint a 20. század vagy a közelmúlt alkotásaival. A napközbeni séták mellett természetesen egyéni városnézésre is marad szabadidő.

Az Építész Továbbképző szervezésében négy és fél napos tanulmányúton a katalán főváros nevezetességeit járhatják körbe az érdeklődők Sylvester Ádám DLA kalauzolásával. Az út során megismerkedhetnek Gaudí világhírű épületei mellett a korábbi évszázadok emlékeivel, valamint a 20. század vagy a közelmúlt alkotásaival. A napközbeni séták mellett természetesen egyéni városnézésre is marad szabadidő. 

Sagrada_familia.gallery

Kép Trent Strohm, flickr.com

Az út árát csökkentették a szervezők, a részvételi díj így 99.700,- Ft/fő. (Természetesen a korábbi felhívásunkra már jelentkezettek is a csökkentett áron vehetnek részt!) Akkreditáció: MÉK - 3 pont; MMK - egyéni utólagos.

2012. szeptember 8-11. között a Velencei Építészeti Biennáléra indul szervezett látogatás. A magyar pavilont Bachmann Bálint építész, kurátor mutatja be. A kiállítás mellett Velence és Padova nevezetességeinek felkeresésére is marad idő. Részvételi díj: 57.900/fő. Akkreditáció: MÉK - 3 pont; MMK - egyéni utólagos. Jelentkezési határidő: augusztus 29.

Egynapos tanulmányút az energia-önellátó kisvárosba, Güssingbe  2012. szeptember 21 -én. A 2002-ben indított Ökoenergia-turizmus projekt keretében képzett vezetők mutatják be a helyszínen Güssing - egy dél-burgenlandi kisváros - energiatermelő üzemeit.

Előadás: A güssingi modell – egy kisváros energia-önellátásának megvalósítása megújuló energiaforrások segítségével. Üzemlátogatások: biomassza távfűtőmű, biomassza erőmű, szoláriskola. Az előadás és a vezetések magyar nyelvűek. Részvételi díj: 14.900,- Ft/fő. Jelentkezési határidő: szeptember 14. Akkreditáció: MÉK - 1,5 pont; MMK - egyéni utólagos.

Jelentkezés és további információ az utakkal kapcsolatban
Építész Továbbképző Nonprofit Kft.
www.epitesztovabbkepzo.hu
T: (1) 784-17-91; 30 647-14-15

velencei biennálé, program, velencei biennale, barcelona, velencei biennále, építész továbbképző, kirándulás, tanulmányutak, güssing Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317