Logomain

EASA részvételi pályázat építészhallgatóknak

By Kovács Dániel 2012. március 19. 12:42

szerk at hg dot hu

Az elpocsékolt idő témájában március 29-ig kell benyújtani pályázati anyagot azoknak, akik részt vennének az idei helsinki EASÁ-n.

Az EASA Magyarország pályázatot hirdet építészhallgatók részére a 2012. 07. 16-29. közötti finn EASA workshopokon való részvételre. A rendezvényen Európa különböző országaiból mintegy 400 építészhallgató dolgozik együtt két héten át. Több mint 20 alkotóműhely közül választhatnak a hallgatók, amelyek között mind gyakorlati (építő), mind elméleti workshopok is megtalálhatóak. A részvételhez a jó angol nyelvtudás elengedhetetlen.

Easa20130604-19838-9uhrbh.gallery

Pályázat: Hova tűnik az elpocsékolt idő?

A pályázó feladata bemutatni, hogy hova tűnik el, mi történik az idővel, miután elpocsékoltuk azt. A hangsúly az elpocsékolt idő "utóéletén" van; hogy mi az elpocsékolt idő, azt a pályázó szubjektív megítélésére bízzuk.

Beadási határidő:
A pályamunkát legkésőbb 2011.03.29. (csütörtök) éjfélig kell elküldeni az easa.hu(kukac)gmail.com címre. Majd ezt 2011. 03. 30-án (péntek) délután 17 órakor személyes prezentálás követi az Építész Szakkollégium műtermében /1117, Budapest, Bercsényi utca 28-30. IV. emelet/ egy építészekből álló zsűri előtt.
A prezentációnak műfaji vagy formai megkötése nincsen. A pályamű lehet rajz, fotó, előadás, videó, installáció vagy az előzőek tetszőleges kombinációja is. Az elbírálásnál a végigvitt gondolat és annak lényegre törő bemutatása a fontos.

Eredményhirdetés:
A pályaművek bemutatását követően ötfős zsűri választja ki a nyertes pályázókat. Az eredményről minden pályázót e-mailben értesítünk.

Részvételi díj:
180 Euro, amely tartalmazza a szállást, az étkezést és a workshopon való részvételt. Az utazás költségeit a részvételi díj nem tartalmazza.

Információ: easa.hu(kukac)gmail.com
EASA WASTELANDS hivatalos honlapja: www.wastelands.fi

építészet, pályázat, 2012, program, easa Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317