Logomain

Az év négycsillagos szállodaszobája

By Séllei Lilla 2011. június 20. 13:10

szerk at hg dot hu

A Magyar Szállodaszövetség és a Turizmus Kft. által közösen meghirdetett az Év Szállodaszobája díj négycsillagos kategóriájában a Cosmo Fashion Hotel nyerte el a legjobbnak járó díjat.

A Magyar Szállodaszövetség és a Turizmus Kft. által közösen meghirdetett az Év Szállodaszobája díj négycsillagos kategóriájában a Cosmo Fashion Hotel nyerte el a legjobbnak járó címet. A Fashion hotelnek számító tartozó szállodát már itt a hg.hu-n is bemutattuk. A négycsillagos győztes szobát a korábban a díjban már részesült magyar design csapat, az AMA Creation tervezte.

Szallodaszoba_1_50020130603-19838-1akhim4.gallery

A végeredményt az online szavazás, illetve a szakmai zsűri értékelésének összesítése alapján hirdették ki. Az internetes voksokat május 15-ig adhatták le az érdeklődők. A verseny állása végig nyilvános volt, de a zsűri értékelésére, illetve a győztes személyére csak a Magyar Szállodaszövetség 35. közgyűlésén, május 27-én Balatonalmádiban derült fény. A négycsillagos kategória első díját a Mellow Mood szállodacsoport Fashion Hotels brandjébe tartozó Cosmo Fashion Hotel vehette át az AMA Creation által megálmodott szobáért.

A Cosmo Fashion Hotel 2010 májusa óta várja vendégeit Budapest belvárosának egyik leghangulatosabb sétálóutcájában, a Váci utcában. Modern, ízlésesen berendezett szobái alkalmasak mind az üzleti célból érkező, mind a kikapcsolódni vágyó látogatók igényeinek kielégítésére. A fiatal magyar tervező és kivitelező cég, az AMA Creation 2009-ben már elnyerte az Év szállodaszobája díjat a belvárosba tervezett Budapest Expo Congress Hotel szobáinak belső kialakításával, 2008-ban pedig második helyezést ért el az ötcsillagos kategóriában az Andrássy Hotel számára kialakított szobával. „A mostani díj a korábbihoz hasonlóan azt a tudatos tervezőmunkát értékeli, amely során csapatunk a funkcionalitást olyan design megoldásokkal testesíti meg, melyek az idő előrehaladtával modulszerűen, illetve költséghatékonyan teszik lehetővé a szállodai belső terek megjelenésének frissen tartását. A szakmai zsűri mellett megbízóink külön elismerik, ha terveink magukon hordozzák a jövőbeli megújulás lehetőségét.” – tette hozzá Horváth Ágnes, az AMA Creation vezető tervezője a díj átadását követően.

építészet, díj, hotel, szálloda, fashion hotel Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317