Logomain

Krakkóban nyílt meg a TriGranit legújabb fejlesztése

By Ongrádi Melinda 2011. június 16. 16:13

szerk at hg dot hu

Bonarka Irodaközpont, Krakkó

Az A-kategóriás Bonarka Irodaközpont (B4B) megnyitásával Krakkó városa egy 16 000 négyzetméteres, modern, két épületből álló irodaházzal gazdagodik. A két épületben lévő irodáknak már közel 100%-át bérbe adták.

Bonarka_irodahaz20130603-19838-lh4o9m.gallery

“A TriGranit 2005 óta mintegy 400 000 négyzetméteres, több mint 600 millió euró értékű fejlesztéssel van jelen a lengyel piacon. A krakkói Bonarka City Center mellett a vállalat Katowicében nyitotta meg a Silesia City Center bevásárló- és szórakoztatóközpontot és az Oak Terrace lakóparkot, valamint további fejlesztéseken dolgozik Bydgoszcz-ban és Poznanban.” – hangsúlyozta a megnyitón Simon Bayley, a TriGranit Fejlesztési Zrt. fejlesztési igazgatója.

A B4B projekt 4 önálló, A-kategóriás irodaépületet foglal majd magában. A modern építészeti, technikai és funkcionális megoldásokkal rendelkező komplexum tökéletes munkakörülményeket biztosít, lehetőséget nyújt az irodabelsők rugalmas kialakításra. A 32 000 négyzetméter összterületű irodaházakban 7-9000 négyzetméteres irodák állnak a bérlők rendelkezésére. Ideális közlekedési megoldást kínál bérlőinek: a közelben található a Bonarka vasúti megálló, vonattal és autóval 5-10 perc alatt elérhető a városközpont, a Wavel, az A4-es autópálya, valamint a városi körgyűrű is. Az épületegyüttes tervezője a krakkói székhelyű Biuro Architektoniczne Artur Jasiński i Wspólnicy.

A TriGranit Európa egyik vezető nemzetközi ingatlanbefektetési, -fejlesztési és -üzemeltetési vállalata, amely Közép-Kelet-Európa 7 országában van jelen. A TriGranit Fejlesztési Zrt. több mint 2 milliárd euró értékben fejlesztett projekteket és további 4 milliárd euró - többnyire vegyes hasznosítású - fejlesztés megvalósítását tervezi az elkövetkező években.

Forrás: sajtóközlemény

építészet, Lengyelország, ingatlanfejlesztés, trigránit, új épület, trigranit, bonarka irodaház, krakó Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317