Logomain

Jövőre is lesz Brain Bar Budapest

By HG.HU 2016. december 31. 14:18

szerk at hg dot hu

A háromnapos eseményen ismét terítékre kerülnek a legizgalmasabb technológiai, üzleti, kulturális és politikai trendek, és közel ötven elismert személyiség ütközteti vízióját szerte a világból.

2017-ben visszatér Európa legnagyobb jövőfesztiválja, a Brain Bar Budapest. A háromnapos eseményen ismét terítékre kerülnek a legizgalmasabb technológiai, üzleti, kulturális és politikai trendek, és közel ötven elismert személyiség ütközteti vízióját szerte a világból.

Brain_bar_budapest.gallery

A Brain Bar Budapestet nemrég Magyarország leginspirálóbb eseményének választották, melyre jövőre közel hétezer embert várnak. A 2017-es programban olyan témák kaptak helyet, mint a mesterséges intelligencia térhódítása, a gyermekvállalás 21. századi kihívásai, a nagyvárosi élet jövője, a technológia és a szex kapcsolata, a fajok tömeges kihalásának problémája, az időutazás vagy éppen a földönkívüli élet lehetőségei.

A Brain Bar Budapest előadói közül tízet máris bejelentettek a szervezők. A 2017-es fesztiválra Magyarországra érkezik többek között Peter Sunde, a Pirate Bay társalapítója, George Friedman világszerte ismert geopolitikai elemző, Carol Cleland asztrobiológus és Kevin Zollman, a játékelmélet egyik legelismertebb szakértője. Bemutatja innovációit Simone Giertz svéd-amerikai robotépítő művész, és előad Barabási Albert-László hálózatkutató, valamint Shane Tusup, a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka edzője is.
A fesztivál kiemelt támogatói közé elsőként csatlakozott a Telekom, és nemzetközi médiapartnerkent a Wired magazin.

A Brain Bar Budapestet 2017. június 1-3. között rendezik a belvárosi Erzsébet téren. Jegyek már kaphatók a http://brainbarbudapest.hu oldalon.

A Brain Bar Budapest számokban
A 2016-os Brain Bar Budapesten ötezer érdeklődő vett részt, és negyven országból tizenkétezer ember követte a fesztivál internetes közvetítését. A teljes egészében angol nyelvű eseményhez főtámogatóként csatlakozott a Google, és médiapartnerként a világ egyik legolvasottabb üzleti és technológiai lapjának számító Wired magazin.

További információ:
http://facebook.com/brainbarbudapest     
http://instagram.com/brainbarbudapest     
http://twitter.com/brainbarbp  
Brain Bar Budapest Aftermovie

Design Terminál, brain bar budapest Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317