Logomain

Ősszel Talent program indul a Kitchen Budapestben

By HG.HU 2016. június 8. 14:06

szerk at hg dot hu

Hozd be az ötleted és segítünk megalkotni! Ez a mottója a Kitchen Budapest ősszel induló Talent programjának, ahová június 13-ig várják a jelentkezéseket.

"Te is tele vagy tervekkel, hogy hogyan lehetne jobban, szebben, egyszerűbben csinálni? Vagy tiéd az évszázad ötlete? Mutasd meg nekünk! Szervezd össze a csapatodat, akikkel együtt készen álltok létrehozni a prototípust vagy a proof of conceptet az ötletetekhez. Előre szólunk, hogy nem lesz egyszerű. Készüljetek fel a meglepetésekre, az örömre és a drámára!" - írják a program szervezői

Kibu2.gallery

A program célja az üzleti potenciállal és kísérleti szemlélettel rendelkező szolgáltatás és design ötletek fejlesztése. A 6 hónapos ciklus végén a programban megvalósuló projektek bemutatkozhatnak a KIBU Demo Day-en, ahol a kiállítási lehetőség mellett a projekt jellegétől függően befektetői támogatást is szerezhetnek. A legtöbbet fejlődött és a legtöbb potenciállal rendelkező ötletek továbbjuthatnak a Kitchen Budapest Startup Programjába is. A program célja, hogy az inkubációt követően létrejöjjön egy proof of concept vagy prototípus.

A fél éves program keretében a talent csapatok lehetőséget kapnak arra, hogy a KIBU szakembereinek patronálása mellett kihozhassák ötleteikből a legtöbbet. A fejlesztést heti pitchek, inspiráló környezet és folyamatos mentorálás támogatja, amellyel követhetővé válik a csapatok munkája és fejlődése. A program során számtalan alkalom adódik a projekt nyilvános prezentálására, a végső pitch pedig a KIBU Demo Day, ahol szélesebb közönség, a sajtó és befektetők előtt tudnak bemutatkozni a csapatok.

Amit a KIBU biztosít: szakmai mentorálás, KIBU csapata szakmai segítséget nyújt a program során. Kapcsolatrendszer, kiterejdt hazai és nemzetközi network, valamint a prototípus fejlesztéséhez anyagi támogatást biztosítanak.

Amit elvárnak: az ötlet legyen szolgáltatás vagy design alapú, legyen innovatív, kísérleti szemléletű. A projekt végére álljon elő egy proof of concept vagy egy prototípus.

A csapat fedje le a termék megvalósulásához szükséges minden területet (legyen pl. programozó, designer, egyéb szaktudás), tagok nevei és feladatai a jeletkezéskor pontosan legyenek feltüntetve, tagok a talent program időtartama alatt legyenek elérhetőek, és heti minimum 20 órában mindenki részt tudjon venni a közös munkában.

Jelentkezni itt lehet.

 

kitchen budapest, pályázat, felhívás, jelentkezés, talent program Icon_print

Kitchen Budapest Talent Program

© Kitchen Budapest Talent Program

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317