Logomain

Magyar startup hódít Kínában

By HG.HU 2016. április 8. 08:30

szerk at hg dot hu

Sol01.gallery

SOL

Fotó: SOL

Sol06.gallery

SOL

Fotó: SOL

Sol09.gallery

SOL

Fotó: SOL

Sol11.gallery

SOL

Fotó: SOL

Sol02.gallery

SOL

Fotó: SOL

Sol07.gallery

SOL

Fotó: SOL

Sol05.gallery

SOL

Fotó: SOL

Sol10.gallery

SOL

Fotó: SOL

Formatervezés és funkcionalitás szempontjából is egyedülálló okos beltéri környezet kondicionálót fejlesztett egy magyar startup. A SOL készülék nemrég debütált a Sanghaji Magyar Főkonzulátus rendezvényén a nagyközönség előtt.

A mobilalkalmazással távirányítható SOL készülék a lakás levegőjéből kiszűri többek között a polleneket, szálló port és egyéb káros anyagokat, képes a levegő ionizálásra és illatosítására, valamint hangulatvilágításra.

A SOL-ONE egy prémium minőségben és különleges anyagokból (porcelán, nemesfa) kézzel készített felsőkategóriás készülék. Légtisztító, ionizáló, illatosító és hangulatfény funkciójának köszönhetően pozitív élettani hatást fejt ki a szervezetre. Egyedi formaterve lakásdekorációs szempontból is különleges választássá teszi, egyben az okos otthon trendbe illeszkedve mobilalkalmazással távirányítható.

Az ötletgazdák tavaly a Külgazdasági Fórum keretében sikerrel mutatták be a SOL készüléket, melynek eredményeként a Sanghaji magyar főkonzulátus a „Magyar Cukrászdai Hetek” rendezvényén a SOL már partnerként jelenhetett meg, melynek keretében március 16-25 között a Hudec László tervezte Park Hotelben várták a helyi és nemzetközi látogatókat.

Hamarosan közösségi finanszírozási kampány indul

A termék piaci bevezetése hamarosan megkezdődik. A SOL megálmodói a néhány héten belül internetes közösségi finanszírozási kampányt indítanak a gyártókapacitás bővítése és a nemzetközi piaci bevezetés érdekében.

„A termék egy szisztematikus fejlesztés eredménye, mely során abszolút prémium kategóriás eszközt kívántunk megalkotni a világpiacra." - nyilatkozták a termék ötletgazdái.

"Célunk, hogy ne kövessük, hanem alakítsuk a piacot a luxus beltéri készülékek szegmensében." 

"A Sanghaji bemutatkozásunk nagyon sikeres, hiszen már a megnyitón mintegy száz magas rangú helyi állami vezető, szállodaigazgató, üzletember és diplomata jelenlétében biztosították a készülékek a kellemes atmoszférát egy különleges magyar illat segítségével. A SOL eszközök a rendezvényt követően a főkonzulátuson működnek tovább, legközelebb a júniusi Ningbo Expo-n kerülnek bemutatásra a kínai piacon.” – fogalmazott Prokk Attila a SOL egyik ötletgazdája.

design, smart, startup cég, start up, okoseszköz, okosotthon, sol, sol készülék Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317