Logomain

Hazánkban rendezik meg a régió egyik legrangosabb start up versenyét

By HG.HU 2016. március 31. 19:22

szerk at hg dot hu

Idén Budapesten rendezik meg a régió egyik legrangosabb startup eseményét a CEE Lift Off! versenyt. Április 29-ig lehet jelentkezni, a döntő megmérettetésre június elején kerül sor a Brain Bar Budapest keretein belül.

Április 29-ig jelentkezhetnek a hazai és nemzetközi induló vállalkozások a második alkalommal megrendezendő CEE Lift Off!-ra. A versenynek, amelynek célja, hogy a kelet-közép-európai országok legígéretesebb startupjait gyűjtse össze Budapesten, idén a régió legnagyobb tudásfesztiválja, a Brain Bar Budapest ad otthont. A győztes, aki az OXO Labs által biztosított fél éves akcelerátor program mellett a hazai befektetők szupercsapataként aposztrofált Power Angels-től kap 150.000 eurós befektetési ajánlatot, és a Loffice coworking irodában tölthet el 6 hónapot. Emellett Magyarország egyik piacvezető ügyvédi irodájának, az Oppenheim csapatának támogatását élvezheti.

Cee.gallery

Idén a legjobb induló vállalkozások kiválasztása három körben történik: a jelentkezőknek április 29-ig kell online ismertetniük projektjüket, majd május 6-13 között egy videóinterjúban győzhetik meg a zsűrit arról, hogy ők a legrátermettebbek. A bemutatottak alapján május 23-ig áll össze a 10 cégből álló shortlist, a kiválasztottak június 3-án, az Akvárium Klubban megrendezendő Brain Bar Budapesten pitchelhetik projektjüket.

A Brain Bar Budapest Közép-Európa legnagyobb tudásfesztiválja.

A formabontó rendezvény lehetőséget biztosít a közeljövőt meghatározó társadalmi és gazdasági trendek közösségi hatásainak megvitatására. A Brain Bar Budapest fővárosunkba hozza a világ meghatározó gondolkodóit. A résztvevők közösen gondolkodnak a jövőnket alakító, technológia által vezérelt változásokról – úgy, mint az emberek és a robotika, az urbanizáció és a vidéki életforma, vagy éppen a szingularitás és a vallás kapcsolata.

A CEE Lift Off! pontos menetrendje, jelentkezés és az összes hasznos információ: ceeliftoff.com

loffice, startup, cee lift off, brain bar budapest, startup verseny Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317