Logomain

Álmokkal tenné könnyebbé egyillió ember életét a GIC győztese

By HG.HU 2015. április 14. 19:04

szerk at hg dot hu

Rémálmokat felülíró kellemes álmokat generál, mindössze egy okostelefon segítségével a Singularity University CEE globális innovációs versenyének nyertese.

A Singularity University CEE negyedik alkalommal rendezte meg regionális innovációs versenyét, a Global Impact Competitiont, melynek döntője csütörtökön zajlott Budapesten. A Global Impact Competition (GIC) versenysorozat célja olyan projektek felkutatása, amelyek az exponenciálisan fejlődő technológiák segítségével legalább egymillió ember életét teszik jobbá a közép-kelet-európai régióban.

Gic.gallery

A 2015-ös GIC hat döntőse öt különböző nemzetet képviselt: David Belovic (Szlovénia), Tamás György (Románia), Nenad Katanic (Horvátország), Lukasz Mlodyszewski (Lengyelország), Tomaz Scavnicar (Szlovénia), Maya Zlatanova (Bulgária).

Az idei verseny nyertese a lengyel Lukasz Mlodyszewski lett, aki a poszttraumatikus stressz szindróma (PTSD) tüneteként jelentkező rémálmokat felülíró kellemes álmokat generál, mindössze egy okostelefon segítségével. Ezzel a megoldással azok is élhetnek, akiket nem érint ez a probléma, viszont maguk szeretnék eldönteni, milyen tematikájú álom jöjjön a szemükre, esetleg problémamegoldásra szeretnék használni az alvást, vagy épp a dohányzásról szeretnének leszokni általa.

A győztes 30.000 USD értékű ösztöndíjban részesül, amely a Singularity University 2015-ös nyári Graduate Studies Programban (GSP) való részvételt biztosítja.

Design Terminál, innováció, alkotók, global impact competition Icon_print

Global Impact Competition

Kép Design Terminál

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317