Logomain

Hazai játékok 10 millió mobilon: Creative Mornings / Play!

By HG.HU 2013. október 24. 12:21

szerk at hg dot hu

Az októberi kreatív reggeli vendége a legmenőbb hazai mobilos játékfejlesztő csapat, a Goroid: még vannak helyek, regisztráljatok!

Az októberi CM reggelin ismét egy újabb izgalmas kreatív szakmát mutatunk be, és ezúttal is egy kiemelkedően sikeres hazai csapat előadását hallhatják az érdeklődők a Toldi Moziban. A "PLAY" téma alkalmából egy nagyon speciális design műfaj és a szórakoztatóipar legmodernebb csatornája lesz terítéken: a mobilos játékfejlesztés és a játékpiac kulisszatitkaiba a Goroid tagjai avatják be a közönséget.

Final-play-cm_hg.hu-web545%c3%97375px_24oct-01.gallery

A Carnation Group tagjaként működő Goroid appjait világszerte már közel 10 millióan töltötték le, népszerűségük pedig nem véletlen: a csapat óriási lelkesedéssel és szenvedéllyel készít olyan játékokat, amiket saját maguk is élveznek. Céljuk, hogy appjaik a kezdő és a hard core gamerek számára egyaránt kihívást jelentsenek és szórakoztatóak legyenek. A fejlesztés során az utolsó részletig mindent a lehető legéletszerűbben tesztelnek: a DIE HARD játék tervezésekor az irodát ellepték a játékpisztolyok, a TheEndApp indítása előtt pedig valószínűleg felvásárolták a város teljes szigszalagkészletét... (Mottójuk: "There isn't anything you can't fix with duct tape!" )

TheEndApp by Goroid

Tehetséges fejlesztőkkel, designerekkel és üzleti szakemberekkel dolgoznak, így a játék-világ más területeihez is remekül értenek, legyen szó akár gamification-ről vagy interaktív reklámokról. 

A CreativeMornings reggelin az üzletfejlesztésért felelős Csák Dorottya a mobil játékpiacról, az art director Beczkiewicz Ádám pedig a designról beszél majd. A jelszó: Play on! and on, and on, and on....

 

Az izgalmas előadás mellett ez alkalommal is reggelivel és kávéval várunk mindenkit: a vitamint a Sió gyümölcslé és a Danone Actimel, az olasz kávét pedig az lly biztosítja. 

Az előadás és a teljes program továbbra is ingyenes, az előzetes regisztráció a korlátozott férőhelyek miatt kötelező: a jelentkezéshez küldj egy e-mailt a budapestcm@gmail.com címre! 

CreativeMornings Budapest októberi rendezvénye a HG.HU szervezésében, az Ombrello, a Danone Actimel, az Illy és a Sió támogatásával valósul meg.


CreativeMornings Budapest: Play on - and on, and on....

Csák Dorottya  & Beczkiewicz Ádám / Goroid

2013. 10. 25. péntek 8:30, Toldi Mozi

mobil, program, játék, alkalmazás, creative mornings, tech, carnation group, app, goroid, csák dorottya, mobil játék Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317