Logomain

Elektromos cigaretta és telefontöltő egyben

By Séllei Lilla 2010. augusztus 3. 17:11

szerk at hg dot hu

Meghökkentő technikai újítások: töltő és cigaretta egyben.

Az elektromos termékek piacán sorra tűnnek fel a legkülönösebb technológiai újítások. A legtöbb új termék már meglévő tárgyak összekapcsolásával jön létre, ez eredmény vagy egy forradalmi használati tárgyat  vagy egy igazán semmire se jó szerkentyűt. A legutóbbi ilyen találmány a telefontöltőt és az elektromos cigarettát ötvözi.

E_cigi_mobil_tolto_120130603-19838-19iv8zi.gallery

A kevesebb mint 30 dollárért elérhető szerkezet a gyártó szerint azért fantasztikus, mert a dohányosoknál egy cigarettásdoboz úgyis mindig van, tehát ez a töltővel egybekapcsolt doboz is elfér. Ebbe a műanyagdobozban a elektromos szivarkák mellett helyet kapott egy akkumulátor is, amihez a megfelelő adaptert csatlakoztatva újra energiával tölthetjük fel telefont vagy más hordozható elektromos berendezést. A kialakításának köszönhetően ez a kis mobil áramforrás mindig a dohányosnál van, így ha merül a készülék, csak rá kell csatlakoztatni.

Mi is az az elektromos cigi?
Az elektromos cigarettát gyártó és forgalmazó cégek azt ígérik, hogy ezek a termékek bár sokkal egészségesebbek a hagyományos cigarettáknál mégis a dohányzás klasszikus érzését keltik - izzanak és füstölnek. Az elektromos készülékből szívás esetén apró nikotin cseppeket lélegez be használója. A folyékony állapotban a készülékben lévő nikotint egy mikroporlasztó pumpa nyomja a porlasztó cellába, ahol a magas feszültségű mezőben cseppekké válik. Az eközben keletkező meleg pára hat úgy, mintha füst lenne. A káros anyagok hiánya mellett a másik nagy előnye, hogy különböző nikotintartalmú patronok vásárolhatóak hozzá, így az a dohányos, aki le szeretne szokni, folyamatosan csökkentheti az adagot.

design, telefon, elektromos cigaretta Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317