Logomain

Magyar divatshow a magyar tenger partján

By Séllei Lilla 2010. július 26. 14:47

szerk at hg dot hu

Július 29-én a Coke Clubon mutatja be 2010-es nyári kollekcióját a Mono Fashion márkája, a Nubu.

A májusi, júniusi divatbemutató-dömping idején azt se tudtuk, hova rohanjuk: a Krea, a MOME, a Modart és a Budapesti Divatiskola diákjai mind bemutatták éves munkájukat. A füllesztő nyár júliusban, augusztusban nem bővelkedik divatbemutatókban. A nyári uborkaszezon üdítő kivételének ígérkezik az egyik magyar márka, a Nubu csütörtöki bemutatója a Coke Clubon.

Nubu_bemutato-39920130603-19838-1cw8vth.gallery

A siófoki helyszínen nemcsak a Nubu 2010-es nyári kollekcióját nézheti meg a bemutatóra éhes divatbolondok, hanem számos más könnyed nyári programot is találhatnak. Érdemes lesz tehát a hétvégét már július 29-én, csütörtökön elkezdeni, és néhány napot a magyar tenger partján tölteni.

Az egész estés program este 10-kor egy kortárs-táncelőadással veszi kezdetét, majd fél 11-kor a divatshow követi. A Nubu 2010-es nyári, férfi és női kollekciójának bemutatója igazán különleges lesz, hiszen a zenét élőben a Dr. Beat szolgáltatja majd. Míg a nagy nemzetközi márkáknál gyakran játszik élőben egy-egy együttes, addig itthon eddig ilyenre még nem volt példát.

A nagyszabású bemutató során a szervezők szeretnék megmutatni a Nubura jellemző kifinomult urbán stílust. A hagyományos Nubu darabok mellett egy különleges gyűjtemény is látható lesz. A speciális kollekció érdekessége, hogy egyetlen strandkendőből áll, amit sokféleképpen lehet viselni. A Nivea Soft szellemiségében és stílusában készült kendőt akár koktélruhaként vagy strandruhaként is lehet viselni, hogy csak a két végletet említsük. A bemutató során a nézők számos példát láthatnak majd a trükkös megoldású ruhadarab viselésére. A rendezvényt Palotai és Cadik közreműködésével hajnalig tartó Rewind zárja majd.

divat, tervező, program, magyar divat, magyar tervező, 2010 tavasz-nyár, nubu, bemutató, mono fashion Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317