Logomain

Kortársdesignnal csábít Velence

By Séllei Lilla 2010. július 22. 10:54

szerk at hg dot hu

Egy alapítvány támogatásával kortárs designereket segítő üzlet működik Velencében.

Velence csatornákkal szabdalt utcáinak egyikében található a I Love Tourism Shop, ami érdekes, nem mindennapi, hasznos és nem utolsó sorban kortársdesignerek által készített tárgyakat kínál.

Ilovetourismshop20130602-27858-53o9n1.gallery

Az alapítványi támogatással működő üzlet célja, hogy bemutassa az olasz és a nemzetközi kortárs tervezőket és termékeiket, és közvetítse a mai alkotók pozitív üzenetét. Az ötletes designnal készült termékek között több figyelemfelkeltő darabot is találtuk. Az üzletet csak ajánlani tudjuk az éppen velencei vakációra induló hg.hu olvasóknak.

A nálunk is kapható billentyűzettel díszített gyűrűknél sokkal kreatívabb tárgyak is kaphatóak az üzletben, mint például a Cooky Bag. A Cooky Bag nem más mint egy bevásárlótáskává alakítható kötény, vagy egy köténnyé alakítható bevásárlótáska. Ez a kötény (vagy táska) kitűnő példa a hasznos kettő az egyben designra, amire mostanában egyre nagyobb a vásárlói igény. Az üzlet a praktikusság mellett az újrahasznosítására is nagy hangsúlyt fektet, ennek jegyében a kínálat része a floppyból készült jegyzetfüzet is. A honlapon csak ízelítő látható a kínálatból, a teljesség kedvéért érdemes végignézni a tervezők saját honlapjait is.

Az üzletben árusító márkák:
Abake - Anatomic Factory + Bombo - Andy Rementer - Brunno Jahara - Daniela Murgia - Eboy - Fabio Viscogliosi - Fabrica - Francois Chalet - Freitag - Frengo - Imegadito - James Jarvis - Jan F. Kallwejt - Jeremyville - Josh Petherick - Lo-Fi-Me - Kaiserin - Kitty Hawk - Korner Union - K-Boards - Maddalozz - Matteo Gualandris - Mauro Arrighi - Miho - Misstake - Nic Hess - Nicolas Roldan - Offumac - Oooh!Design - Opss! - Ox Studio - Pierluca Galvan - Pijama - Quarzia - Raffaella Brunzin - Stefania Garuti - Studio Camuffo - Suck-UK - Teach Me - Tim Biskup - Wunderlab - Whomade - Zoofrenik - Zpstudio

design, üzlet, velence, olasz Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317