Logomain

Posh Spice terepjárókat tervez

By Kovács Dániel 2010. július 14. 15:02

szerk at hg dot hu

Kreatív design igazgatónak kérte fel a Range Rover Victoria Beckhamet. Az ex Spice Girl, aki férjével, David Beckhammel 2007 óta az Egyesült Államokban él, igent mondott a Land Rover által Nagy-Britanniában önálló márkaként forgalmazott, terepjáróiról ismert cég megkeresésére.

Kreatív design igazgatónak kérte fel a Range Rover Victoria Beckhamet. Az ex Spice Girl, aki férjével, David Beckhammel 2007 óta az Egyesült Államokban él, igent mondott a Land Rover zászlóshajójának tartott luxusterepjáró-márka megkeresésére.

Range-rover-evoque-2_1_20130602-27858-1ucijs3.gallery

Mrs Beckham érkezését a Range Rover 40. születésnapi ünnepségén, július elején jelentették be Londonban. A hírek szerint Victoria, aki maga is évek óta használja a gépkocsitípust, a jövőben egyes speciális „kiadások” belső kiképzéséhez nyújt majd tanácsokat; a legelső munkája a július elején bemutatott, háromajtós Range Rover Evoque-kal lesz kapcsolatos.

A Range Rover designigazgatója, Gerry McGovern a CBS News hírtelevíziónak kijelentette: Victoria Beckham saját jogán is neves designer, és érdekes új perspektívákat mutathat ezen a szakterületen. Az egykori énekesnő több mint egy évtizede közismert divatikonnak számít, és több saját kollekció fűződik a nevéhez: 2004-ben például limitált szériát tervezett a Rock & Republic divatmárkának, 2006-ban dvb Eyewear néven napszemüvegeket dobott a piacra, és saját bevallása szerint aktívan részt vett a 2007 óta megvásárolható Beckham-parfümök fejlesztésében is.

Az indiai Tata Motors birtokolta Land Rover 1970-ben, a brit piacon rukkolt elő a Range Rover névre keresztelt, négykerékmeghajtású terepjárókkal. Az első típust Charles Spencer King, a Rover emlékezetes designere fejlesztette ki, aki néhány nappal a bejelentés előtt, 2010. június 26-én hunyt el.

design, nagy-britannia, autó, range rover, terepjáró, victoria beckham Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317